Jandarma ayının imdadına yetişti

Rize'de jandarma ekipleri yoğun bir ses ile karşılaştılar.Dere içerisinde gördükleri yaralı ayıyı kurtarmak için ekiplere haber verildi

Jandarma ayının imdadına yetişti

Rize'nin merkeze bağlı Küçükçayır köyünde devriye atan jandarma ekipleri dereden gelen sesleri duyunca dere kenarında yaralı bir ayı olduğunu gördü. Yaralı ayı kurtarılarak tedavi altına alındı.

Rize'nin merkeze bağlı Andon olarak bilinen Küçükçayır köyünde devriye atan Jandarma ekipleri dere kenarından ses geldiğini duydu. Araçtan inen jandarmalar dereye yaklaşınca yaralı bir şekilde yatan ayıyı gördü. Jandarmalar, şelaleden düştüğü düşünülen ayıyı kurtarmak için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nden (DKMP) destek istedi. Olay yerine gelen DKMP ekipleri beli kırıldığı tanısı koyulan yaralı ayıyı kurtararak tedavi altına aldı.

Jandarma Ayı'nın imdadına yetişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel