Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Rize Yayın tarihi: 11 Temmuz 2026 23:08 Güncellenme tarihi: 11 Temmuz 2026 23:08

Bölgemizde ayı ailesinin çöp konteynerleriyle oyunu kamerada

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde aç kalınca merkeze inen anne ayı ve iki yavrusunun, çöp konteynerlerini devirip sürükleyerek yiyecek aradığı eğlenceli anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçe merkezinde yer alan Öğretmenevi önünde, gece saatlerinde yiyecek arayışına çıkan bir ayı ailesi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Ormanlık alandan ilçe merkezine inen anne ayı ve iki yavrusu, sokak üzerindeki çöp konteynerlerinin etrafında uzun süre vakit geçirdi.

Konteynerleri Oyun Alanına Çevirdiler

Güvenlik kamerası kayıtlarında, anne ayının çevredeki hareketliliği kontrol ederek adeta nöbet tuttuğu anlar yer aldı. Bu sırada annelerinin arkasından gelen iki yavru ayı ise çöp konteynerlerini oyun oynar gibi itmeye ve sürüklemeye başladı. Yavruların konteynerleri bulundukları yerden metrelerce uzağa taşıdığı görüldü.

O Anlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Zaman zaman çöp kutularını deviren ve yiyecek bulabilmek için içlerini didik didik eden ayıların bu hareketleri, sokakta ilginç görüntülerin oluşmasına sahne oldu. Çamlıhemşin Öğretmenevi'nin binayı gören güvenlik kameraları, yabani hayvanların o oyun dolu ve meraklı anlarını anbean kaydetti.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!