Cenap Serdar

Cenap Serdar

PKK özerklik için saldıracak!!

Türkiye Cumhuriyeti: Osmanlı ve Cumhuriyet tarihinde defalarca Kürt ayaklanmalarına tanıklık etti, savaş dönemlerinde ise Türk askeri cephede savaşırken Osmanlı ordusundaki Ermeni asıllı askerler tarafından binlercesi kalleşçe arkalarından vurulmak suretiyle katledildi. Yani bu Ülke, hainlik ve ihanetlerden hiçbir Ülkenin çekmediği kadar sıkıntı çekti yüzbinlerce şehit ve Gazi verildi.

Geldiğimiz bu günde BDP’nin öncülüğünde Doğu ve Güneydoğu İllerinde 30 Mart sonrası Özerklik için  hazırlıklar yapılmaktadır. BDP Eş Başkanı Selahattin DEMİRTAŞ miting alanlarında giydiği  savaş elbisesi ile adeta gövde gösterileri yapıyor, DEMİRTAŞ ve diğer milletvekilleri miting konuşmalarında cesurca hiçbir şeyden çekinmeden sözde Kürdistan Özerkliği ve Cani Abdullah ÖCALAN’a özgürlükten  bahsediyor. İstanbul’un göbeğinde PKK Paçavraları taşıyan hainler Güvenlik güçlerine taşlarla saldırıyor, Doğu ve Güneydoğu illerimizin birçoğunda akşam hava karardıktan sonra PKK militanları güvenlik ve asayiş kontrolünü ele alıyor kimlik soruyor haraç topluyor.

 

Ülkede seçim çalışmaları nedeniyle her türlü pis, kirli siyasi açıklamalar almış başını gitmiş, siyasilerin ve Ülkeyi yönetenlerin gözleri kör, kulakları sağır olmuş olacak ki Güneydoğu’da olup bitenlerle hiç ama hiç alakalı değiller. O zaman söylüyorum “ÜLKE ELDEN GİDİYOR KÜRTLER ÖZERKLİK İÇİN SALDIRACAK” Güvenlik birimlerimizin mutlaka çok titiz ve duyarlı olmaları gerekmektedir.

Güneydoğu illerimizden birinde yapılan sohbette PKK içerisinden üst düzey bir militanın söyledikleri Ülkemizin çok ciddi tehdit ve tehlike altında olduğunu ortaya koymaktadır. Anılan Militanın  konuşmasında;

-Seçimler sonrası “Hükümetin çözüm sürecinde vaatlerini yerine getirmemesi” bahane edilerek iç savaş başlatılacağını,

-Bu amaçla; Cizre'de donanımlı 500, Hakkari'de 2500, Şırnak'ta 1000'e yakın PKK'lının harekete geçmek için emir beklediği, üç bölgemizde olduğu gibi Güneydoğu'nun değişik bölgeleri ile batıda da bazı şehirlerde farklı eylemler için emir bekleyen çok sayıda milis ve militanların olduğunu,

-Olayların önce Cizre'de, aynı anda eş zamanlı olarak Şırnak ve Hakkari'de iç savaşa sürükleyecek şekilde gelişeceğini ve  PKK'nın tarihinde bile görülmemiş en kanlı eylem olacağını, iddia etmiştir.

BDP destekli PKK militanlarının, seçim sonrası hain planları için, belki bazı kesimler Abdullah ÖCALAN’ın Nevruzda göndermiş olduğu mektuba kanarak böyle bir şey asla  olmaz diye bilirler ancak, bu mektup  tamamen aldatmaca ve  oyalama üzerine kurgulanmıştır. Aynen PKK militanlarının Ülke dışına çıkıyorlar açıklamalarını yapıp dağ kadrolarını daha da güçlendirdikleri gibi bu da bir oyundur. PKK için bu gün Kırsaldan daha güvenli yer şehir merkezleri olmuştur. KCK’nın son günlerde yaptığı açıklamalara da dikkat edin bu yazılanlarla örtüşmektedir. Eğer gerekli önlemler alınmaz ise bunun vebalini kimse ödeyemez benden söylemesi.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR