Ordu’da heyelanlar yolları kapattı, ekipler sahada

Ordu’da etkili olan sağanak yağışların ardından Gölköy, Kabataş, Korgan, Aybastı ve Çatalpınar ilçelerinde heyelanlar meydana geldi. Birçok yol ulaşıma kapanırken ekipler bölgede çalışma başlattı.
Ordu’da heyelanlar yolları kapattı, ekipler sahada

Ordu’da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen heyelanlar, birçok ilçede ulaşımı olumsuz etkiledi.

Gölköy, Kabataş, Korgan, Aybastı ve Çatalpınar ilçelerinde etkili olan yağışlarla birlikte çok sayıda yol ulaşıma kapandı.

Fatsa-Aybastı kara yolunda ulaşım durdu

Heyelan nedeniyle Fatsa-Aybastı kara yolu ile bazı mahalle yollarında ulaşımın kesildiği, tarım arazilerinin de zarar gördüğü bildirildi.

orduda-heyelanlar-yollari-kapatti-ekipler-sahada

Belediye ekipleri bölgeye sevk edildi

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Özay, Sayacatürk Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonrası ekiplerin hızlı şekilde bölgeye yönlendirildiğini açıkladı.

Özay, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmaların sürdüğünü ve ekiplerin kolluk kuvvetleriyle koordineli şekilde sahada olduğunu belirtti.

orduda-heyelanlar-yollari-kapatti-ekipler-sahada

Çalışmalar devam ediyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye ekiplerinin bölgede yol açma çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Yetkililer, yoğun yağışlar nedeniyle vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulundu.

orduda-heyelanlar-yollari-kapatti-ekipler-sahada

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.