Ordu’da aranan 32 kişi yakalandı! 12’si cezaevine gönderildi
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Son iki haftada gerçekleştirilen operasyon ve denetimlerde çok sayıda kişi hakkında işlem yapılırken, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarda da önemli sonuçlar elde edildi.
200 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI
Emniyet ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan toplam 200 kişi hakkında adli işlem gerçekleştirildi.
Bayburt’ta Çevre Haftası etkinlikleri başlıyor
ARANAN 32 ŞAHIS YAKALANDI
Kent genelinde aranan kişilere yönelik yapılan uygulamalarda ise farklı suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 32 kişi gözaltına alındı.
12 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Yakalanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 12’si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ordu Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
Kaynak:

