Ordu’nun Fatsa ilçesinde etkili olan sağanak yağış, kent merkezinde ulaşımı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken, bazı bölgelerde su baskınları meydana geldi.
YOLLARDA SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞTU
Sağanak nedeniyle şehir merkezindeki bazı cadde ve sokaklarda yoğun su birikintileri oluştu. Başta sahil yolu olmak üzere ara yollarda da biriken sular, araç trafiğinde zaman zaman aksamalara neden oldu.
Sürücüler, su birikintileri nedeniyle ilerlemekte zorlanırken ulaşımın bazı noktalarda kontrollü şekilde sürdüğü öğrenildi.
EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI
Su baskınlarının yaşandığı bölgelerde ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Ekipler, biriken suların tahliye edilmesi ve ulaşımın normale dönmesi için sahada çalışmalarını sürdürüyor.
