Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Ordu Yayın tarihi: 19 Temmuz 2026 15:44

6 Mahallenin beklediği yol sıcak asfaltla hizmete açıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde 6 mahalleye ulaşım sağlayan 2,5 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla yeniledi. Çalışmayla hem ulaşım konforu artırıldı hem de Çiseli Şelalesi'ne erişim daha güvenli hale getirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Kısacık Mahallesi'nde yürütülen asfalt çalışmaları kapsamında, 6 mahalleye ulaşım sağlayan 2,5 kilometrelik grup yolu sıcak asfaltla buluşturuldu.

Türkiye'nin kırsal yol ağı en geniş illerinden biri olan Ordu'da ulaşım yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Kısacık Mahallesi'nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kısacık Mahallesi ile Günören, Işıklı, Karaoluk, Mübarek ve Yeşilköy mahallelerine ulaşım sağlayan 2,5 kilometrelik grup yolunda yürütülen çalışmalar tamamlanarak güzergah vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yapılan çalışmayla birlikte hem mahalle sakinlerinin hem de güzergahı kullanan sürücülerin daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması hedeflenirken, yolun aynı zamanda Altınordu ilçesi Karaoluk Mahallesi sınırlarında bulunan Çiseli Şelalesi'ne ulaşım açısından da önem taşıdığı belirtildi.


Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kısacık Mahallesi Muhtarı Arslan Asak, yolun birçok mahalleye bağlantı sağlayan önemli bir grup yolu olduğunu ifade ederek, "Kısacık Mahallemizde grup yolu niteliği taşıyan yolumuz asfaltlanıyor. Yolumuz, mahallemiz ile birçok mahallenin bağlantısını sağlıyor. Aynı zamanda Karaoluk Mahallesi'nde bulunan Çiseli Şelalesi'ne de ulaşım imkanı sunuyor. Önemli bir güzergah konforlu hale geldi. Başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!