Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda yeni ay 26-12-2021

2 Ocak 2022 tarihinde Oğlak burcunun 12 derecesinde yeni ay meydana geliyor. Yeni enerji aktive eden yeni ay dönemlerinde yenilikler ve yeni başlangıçlar olur. Eskiler bir işe başlarken ayın yeni zamanını bekler, işlerinde ona göre yol alırlarmış. Burçlar kuşağında Oğlak burcu; devlet, bürokrasi, yönetim ve sorumluluklarla ilişkilidir. Bu konuları öne çıkaran yeni ay fazı, günlük iş koşulları ve çalışma şartlarındaki düzen ve nafaka konularında başlangıçların olacağını ön görüyor. Temel olarak ticaret başta olmak üzere; eğitim, iletişim araçları ve tıbbi konularda yeni anlaşmaların olacağına da dikkat çekiyor. Venüs retrosu ile doğan Oğlak burcu yeni ayı, geçmiş dönemde yapılan devletlerarası anlaşmaların ve yine devletleri bağlayan finansal konularında çözümü için fırsatlar getiriyor. Somutlaşan ve sonuçlara odaklı Oğlak burcu yeni ayı birçok yeni başlangıcın yanında ileriye yönelik projelere verilen hizmette sonuna gelindiğini ve yapılan yatırımların hatalı ya da yanlış olduğuna bakılmadan tamamlandığını da ön görüyor. Yüksek enerjisi olan Oğlak burcu yeni ayı finansal konularda yepyeni enerji ile doğuyor. Global alanda yeni sistemin başladığını ön gören Oğlak burcu yeni ayının etkisi, Dünya ülkelerinin yönetiminde baskın süreci başlatmış bulunuyor.

Ayrıca, tarım aletlerinin bakım zamanlarının geldiğini de hatırlatan Oğlak burcu yeni ayı, çalılık, kurak, kayalık ve sert toprakları olan yerlerde yağışların olacağını haber veriyor. Medikal alanda; diz kemikler, incinmeler ve ciltle ilgili olabilecek hastalık sürecinin dikkate alınmasını da ön görüyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: İş, kariyer ve toplumsal alanda yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. İleriye yönelik alacağınız sorumluluk hem iletişim alanında hem finansal konularda size yenilikler getiriyor. Önceden hedeflediğiniz ve düzenleyemediğiniz ortaklı işlerinizi farklı aşamaya taşımanız için yeni fırsatlar yakalayacaksınız. Psikolojik olarak rahatlayacağınız bir dönem içindesiniz. Gelecek için yapmış olduğunuz plan, tamamlama aşamasına geçiyor ve yeni ay, kişisel konumunuzla ilgili yeni proje anlaşmalarının olacağını ön görüyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: : Akademik alan, yabancılar, hukuk, basın-yayın ve varsa büyük şirketlerle olan ilişkileriniz, Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni gelişmeler başlıyor. Hedeflerinizle ilgili yapmış olduğunuz hizmetin sonlanma aşamasına geçtiğiniz bu dönem plan ve organize işlerinize yeni fırsatlar getiriyor. Yetenek ve yatırımlarınızla ilgili anlaşmada takip sürecinin başlayacağını Oğlak burcu yeni ayı ön görüyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: : Ödemeler, banka işlemleri, sigorta, nafaka, burs, miras, alacak-verecek, kredi- borç gibi finansal konularda Oğlak burcu yeni ayı ile yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Bu konulurda eskiden düzene koyamadığınız işlerinizi de tamamlama fırsatı buluyorsunuz. Eşinizin kariyer alanında yeni bir anlaşma ve yeni iş takibi sürecini de başlatacak olan Oğlak burcu yeni ayı, iş kariyer alanında yeni gelişmelerin olacağını ön görüyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: : Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, ortaklı işleriniz, anlaşmalarınız ve danışmanlık aldığınız kişiler (doktor, avukat ve öğretmen) ve varsa davalarınız. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu konularda yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Akademik alan ve şirketlerle ilişkili iş yürütüyorsanız, yenilikler ve şans sizi destekliyor. Ortak işler için yapacağınız anlaşma ile finansal konularda yeni takip sürecine başlıyorsunuz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: İş koşullarınız, sağlığınız, beslenmeniz ve alt çalışanlarınız. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. İş koşullarında şimdiye kadar düzene koyamadığınız hem maddi hem manevi konular için yeni fırsatlar getiren yeni ay, kişisel kazancınızın dışındaki paralarda artış ve bolluk getiriyor. Maddi kaynaklarınızda ve günlük nafakanız için yeni takip süreci için anlaşma yapıyorsunuz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Yetenekleriniz, özel alanınız, yatırımlarınız, çocuklarınız, hobileriniz ve varsa babanızın geliri; Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Geçmişte bir türlü düzenleme yapamadığınız bu konuları da tamamlama fırsatı buluyorsunuz. Eşinizin şartları ve ortak alanda destek ve şanslar başlatan Oğlak burcu yeni ayı, sağlık ve iş takip sürecinde yeni anlaşma ve iletişimin başladığını da ön görüyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Aile, yerleşim, kişisel donanımınızla ilgili konular ve varsa eşinizin kariyeri, Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay size bu konularda yeni fırsatlar getiriyor. Geçmiş dönemde aileyi ilgilendiren maddi konularda düzene koyamadığınız konuları da tamamlama fırsatı bulacağınız süreç yeni ve destekleyici çalışma koşulları başlatıyor. Kapalı devre işlerinizde yatırım ve yeteneklerinizi ilgilendiren anlaşmalarla yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Anlaşmalar, kısa eğitim, iletişiminiz, hareket alanınız ve varsa kardeşinizin şartları, Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlar başlıyor. Şimdiye kadar bir türlü düzene koyamadığınız harcamalarınızı tamamlama fırsatı buluyorsunuz. Ailevi konularda ve varsa eşinizin kariyerinde bir projenin takip süreci başlarken kişisel alan ve çocuklarınızla ilgili daha rahat ve konforlu döneme giriyorsunuz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Kişisel kazancınız, maddi kaynaklarınız, varsa eşinizin ödemeleri ve çocuğunuzun iş kariyer alanı; Bu konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Önceden yoluna koyamadığınız ortaklı işler ve anlaşmalar yeni düzen oluşturmanız için tekrar önünüze geliyor. Ailevi konularda ve eşinizin kariyerinde genişleme başlatacak olan dönem, iş kariyer alanında takibe alacağınız iş anlaşmaları yaptırıyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız ve girişimleriniz, Oğlak burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte hayatınızda yenilikler başlıyor. Önceden ortak çalıştığınız insanlarla bir türlü dengeleyemediğiniz ve sizin şartlarınızı bağlayan konuları yeni ayla birlikte tamamlama fırsatı buluyorsunuz. Hareket alanınızın genişlediği, elinizin bollaştığı ve harcamalarınızın artacağı bir dönem başlıyor. Maddi kaynaklarınızda yeni anlaşma yapıyorsunuz.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR: Kapalı alan işleriniz, dosyalama ve internet üzerinden ilerlettiğiniz konularınız, zorluklarınız ve en önemlisi psikolojiniz; Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yenilikler geliyor. Finansal konular, kapalı devre ve bankacılık işlerinizde önceden düzenleyemediğiniz konuları tamamlama fırsatı buluyorsunuz. Yeni ay, maddi kaynaklarınıza genişleme ve ferahlık getiriyor. Banka işlemlerinizde yeni takip sürecini başlatan anlaşmalarınızın olacağını da ön görüyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Sosyal alan, arkadaşlıklar, projeler, organize işler ve en önemlisi umutlarınız; Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu konular üzerinden yenilikler başlıyor. Ortak bir projede düzene koyamadığınız ve bir gelecek belirleyemediğiniz işlerinize yeni ay tamamlanma fırsatı getiriyor. Kişisel alanda başlayan genişleme ve büyüme dönemi size şanslar getirecek. Takibe alacağınız anlaşmalar, kapalı devre ve bankacılıkla ilgili konular üzerinden gerçekleşiyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR