Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda güneş tutulması 22-12-2019

OĞLAK BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

26 Aralık 2019 Perşembe günü Oğlak burcunun 4 derecesinde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Güneş tutulması aynı zamanda yeni aylardır. Bu güzel doğa olayı, yaydığı enerjiyle her birimizin hayat akışını bir yerlerden etkileyecek ve bizlere yeni kapılar açacak. Tutulma zamanları olayların hız kazandığı ve yapmak istediğimiz konuların bir şekilde destek bularak hayatımıza geçtiği zamanlardır. Oğlak burcunda olacak olan güneş tutulması, halkalı bir tutulma olup tam tutulmanın yaptığı etki kadar etkili olmayacak. Yaklaşık üç dakika kadar sürecek olan tutulma, Avustralya ve Hindistan’ dan, Filipinlerden daha net gözlemlenecek ve etkileri üç yıla kadar yayılacak. Tutulmayı tetikleyecek olan Merkür; önemle yazışmalar, anlaşmalar, trafik, iletişim ve gençlerle ilgili konularda etkin sürecin devreye gireceğini vurguluyor. Olayları tetikleyici gezegen olan Merkür, şimdiye kadar kör baktığımız noktaları, yeni formu ile ortaya çıkaracağına dikkat çekiyor. Tutulma anı haritasına baktığımızda, Güneşin; Jüpiter ve Uranüs’ den aldığı güzel açılarını görüyoruz. Olacak olan gelişmeler, köklü ve iyileştirici etkinin başlayacağını ön görüyor. Bundan önceki Saros serisinde olan Oğlak burcu tutulması, 2000 yılı Aralık ayında gerçekleşmişti. O yıllarda hayatlarınıza giren olaylar ve gelişmelerin benzerlerini getirecek olan güneş tutulması bu sefer daha iyi etkiler altında ve daha kalıcı şartlara işaret ediyor. Oğlak burcunda olacak olan tutulma, güney ay düğümü yönünde olduğundan bırakılan ve kapanan zamana önemle işaret ediyor. Her birimiz hayatımızın bir yerlerinde bir dönemi bırakıyor ve yeni yollara ufuklara açılıyoruz. Satürn ve Pluto’ nun Oğlak burcunda transit yapması ve buna tutulmaların da eşlik etmesi bir daha ne zamana gelir ve aradan kaç asır geçer bilmem ama zamanın efendisi Satürn bir dönemi bitirdiniz diyor. Bu tutulmanın bir önemi de kadınlar için yeni bir sürecin başlayacak olması. Kadınların konuşma sürecinin artık devlet kanalları ile yapacağını, iyileştirici konuşmaların anlaşma yolu ile ileriye yönelik, büyütüp geliştirerek hareket ve üretime geçileceğine de vurgu yapıyor. Köklü ve iyileştirici süreyi başlatacak olan gelişmeler, yönetici ve devlet adamları ile anlaşmalarla gerçekleşeceğini ön görüyor. Kuzey ay düğümünün konumu, gidilecek yolun; aile ve topraklarla da ilişkilendiriyor. Oğlak burcu güneş tutulması; 26 Aralık doğumlu Oğlaklar, 24 Mart doğumlu Koçlar, 25 Haziran doğumlu Yengeçler ve 27 Eylül doğumlu Terazilerin hayatlarında önemli başlangıçlar yaptıracak. Natal haritalarınızda 4 dereceye denk gelen önemli bir gezegen, ASC, DSC, IC ve MC noktaları varsa büyük ve kalıcı başlangıçlara hazır olunuz derim.

OĞLAK BURCU GÜNEŞ TUTULAMASINA GÖRE YÜKSELEN BURÇLAR

YÜKSELEN KOÇLAR: İş, kariyer, hedefler, toplum önünde olan unvanınız, annenizin koşulları ve varsa çocuğunuzun sağlıkla ilgili problemleri. Bu konularla ilgili size yeni kapılar açılıyor. İleriye yönelik önemli konuşmalar yaparak kalıcı koşullara geçeceğiniz ve yükseleceksiniz. İş birliği içinde olduğunuz ve size iş alanında köprü vazifesi olmuş kişilerin göz ardı ettiğiniz şartları yeni formu ile ortaya çıkıyor. Oğlak burcu güneş tutulması ile siz onurlandırıldığınız zaman içindesiniz, anlaşmalar size iyi gelecek.

YÜKSELEN BOĞALAR: Akademik alan, şirketler, hukuk, yabancılar, uluslar arası konular, inançlarınız ve varsa eş akrabalarınızın içinde bulunduğu şartlar; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Oğlak burcunda olacak olan güneş tutulması ile size yeni kapılar açılıyor ve siz yepyeni kalıcı şartlara geçiyorsunuz. Ortak para ile ilgili şimdiye kadar göz ardı ederek görmediğiniz konular yeni formu ile ortaya çıkarak size yeni kararlar aldırıyor. Bu süre içinde yapacağınız konuşma ile ileriye yönelik üretim içine geçecek, onurlandırılarak yükseleceksiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Eşinizin kazancı, miras, sigorta, alacak- verecek, kredi- borç gibi konular yani sizin kazancınızın dışında ama sizin dahil olduğunuz paralarda yeni kapılar açılıyor ve siz köklü değişimle kalıcı koşullara geçiyorsunuz. Eş ve ortaklıklarda şimdiye kadar kör baktığınız noktalar yeni formuyla ortaya çıkarak size yeni kararlar aldırıyor. Oğlak burcunda olacak olan güneş tutulması ile ileriye yönelik bir üretim için yapacağınız konuşma ile onurlandırılarak yükseleceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Eşinizin içinde bulunduğu şartları, sağlığı, ortaklıklarınız, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler varsa davalarınızla ilgili yeni başlayan süreç yeni kapılarını açıyor. Siz köklü değişimle kalıcı sürece geçiyorsunuz. İş temponuzda şimdiye kadar göz ardı ederek kör baktığınız nokta, tutulma ile birlikte yeni formuyla açığa çıkıyor ve size yeni kararlar aldırıyor. Oğlak burcunda olacak olan tutulma ile ileriye yönelik bir üretim için eşiniz ve ortağınızın yapacağı konuşma onu onurlandırarak yükseltecek.

YÜKSELEN ASLANLAR: Günlük iş temponuz, sağlığınız, iş koşullarınız, iş arkadaşlarınız. Oğlak burcunda gerçekleşen güneş tutulması, bu konularla ilgili yeni şartlar yeni kapılar açılıyor. Siz köklü ve kalıcı sürece geçiyorsunuz. Yetenekleriniz, yan gelir, yatırımlar ve babanızın parasını bağlayan konularda şimdiye kadar ihmal edip göz ardı ettiğiniz nokta, tutulma ile birlikte yeni formunu alarak size yeni kararlar aldırıyor. Oğlak burcunda olacak olan tutulma ile ileriye yönelik bir üretim için yapacağınız konuşmada onurlandırılarak yükseleceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Çocuklarınızın şartları, aşk, hobiler, rahatınız ve konforunuz, seyahatler, yetenekleriniz. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, siz köklü değişimle kalıcı sürece geçiyorsunuz. Temel alt yapınızla ilgili şimdiye kadar göz ardı ederek görmediğiniz nokta; tutulma ile farklı formunu alarak size yeni kararlar aldırıyor. Oğlak burcunda olacak olan tutulma ile ileriye yönelik bir üretim için yapacağınız konuşma ile onurlandırılacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ev aile, yerleşim, temel alt yapınız, eşinizin kariyeri ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz size yeni kapılar açılıyor ve siz, köklü değişimle kalıcı sürece geçiyorsunuz. Yakın çevreniz ve anlaşmalarla ilgili şimdiye kadar göz ardı ederek kör bakmış olduğunuz nokta farklı formunu alarak size yeni kararlar aldırıyor. Oğlak burcunda olacak olan güneş tutulması ile ileriye yönelik bir üretim için yapacağınız konuşma ile onurlandırılacaksınız.

YÜKSELEN AKREPLER: Anlaşmalar, eğitim, kısa seyahatler, yazışmalar, kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartları ve hareket alanınız. Bu konularla ilgili size yeni kapılar açılıyor. Ve siz köklü ve kalıcı değişim sürecine geçiyorsunuz. Maddi harcamalarınızda şimdiye kadar göz ardı ettiğiniz ve dikkate almadığınız kör nokta farklı formunu alarak size yeni kararlar aldırıyor. Oğlak burcunda olacak olan güneş tutulması ile bu konularda ileriye yönelik bir üretim için yapacağınız konuşma ile onurlandırılacaksınız.

YÜKSELEN YAYLAR: Maddi kaynaklarınız ve kazançlarınız ve varsa çocuklarınızın iş statüsü ile ilgili size fırsatlarla birlikte yeni kapılar açılıyor. Ve siz köklü kalıcı sürece geçiyorsunuz. Kişisel şartlarınızda şimdiye kadar göz ardı ettiğiniz ve kör baktığınız nokta farklı formunu alarak size yeni kararlar aldırıyor. Oğlak burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte ileriye yönelik üretim için yapacağınız konuşma ile onurlandırılacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, girişim ve imajınız ve varsa çocuğunuzun akademik kariyeri ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz size yeni fırsatlar yeni kapılarla açılıyor. Siz köklü kalıcı sürece geçiyorsunuz. Psikolojiniz ve gizli işlerinizle ilgili şimdiye kadar göz ardı ettiğiniz ve kör baktığınız nokta farklı formunu alarak size yeni kararlar aldırıyor. Oğlak burcunda olacak olan güneş tutulması ile şartlarınızla ilgili ileriye yönelik üretim için yapacağınız konuşma ile onurlandırılıyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Sizi zorlayan konular, gizli hesaplarınız, hastanelerle olan işleriniz ve kontrol edemediğiniz konular. Yeni kapılarla size yeni kararlar aldıracak. Siz köklü değişimle kalıcı sürece geçiyorsunuz. Sosyal çevreniz ve ortak projelerde şimdiye kadar göz ardı ettiğiniz ve kör baktığınız nokta, farklı form alarak size yeni kararlar aldırıyor. Oğlak burcunda olacak olan güneş tutulması ile ileriye yönelik bir üretim için yapacak olduğunuz konuşma ile onurlandırılıyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, içinde bulunduğunuz organizasyonlarınız, plân ve projeleriniz, varsa annenizin geliri. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni fırsatlarla yeni kapılar açılıyor. Ve siz köklü kalıcı sürece geçiyorsunuz. Mesleki alanda göz ardı ettiğiniz ve kör baktığınız nokta farklı formunu alarak size yeni kararlar aldırıyor. Oğlak burcunda olacak olan güneş tutulması ile ileriye yönelik yapacağınız üretim için konuşma yapacak ve onurlandırılacaksınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR