Kaymakam açıklama yaptı

Trabzon'un Dernekpazarı Kaymakamı Turgay Gülenç, ilçede bulunan Hasan Cansız Kom Lisesi'ndeki kameralardan, iyi görüş açısına sahip olmadıklarından dolayı istenen görüntüyü elde edemediklerini bu nedenle kameraları daha iyi görüş açısına sahip yerlere yer

Kaymakam açıklama yaptı

Trabzon'un Dernekpazarı Kaymakamı Turgay Gülenç, ilçede bulunan Hasan Cansız Kom Lisesi'ndeki kameralardan, iyi görüş açısına sahip olmadıklarından dolayı istenen görüntüyü elde edemediklerini bu nedenle kameraları daha iyi görüş açısına sahip yerlere yerleştirdiklerini belirtti.

 Gülenç, çeşitli basın organlarında, talimatıyla okuldaki kameraların zorla sökülüp, farklı yerlere takıldığı yönündeki iddialar üzerine, böyle bir şeyin kesinlikle söz konusu olmadığını söyledi.

 Konuyla ilgili ortaya atılan söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Gülenç, ''Okuldaki kameralar, iyi görüş açısına sahip olmadıklarından istenen görüntü elde edilemiyordu. Biz de bu kameraları daha iyi görüş açısına sahip yerlere yerleştirdik. Kameralarla bulundukları alandan 24 saat esasına göre çok daha kapsamlı görüntü elde edebiliyoruz. Böylelikle hem okul hem de sokak gözetim altında tutulabiliyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel