Bu pozisyon ofsayt mı?

11 Kasım 2007'deki su olayından sonra elini uzatan Sambacı'yı geri çeviren Fidan, MHK'den 3.5 ay maç alamadı. Dünkü karar da akıllara o tuhaf rastlantıyı getirdi.AVNİ Aker'de skandal bir ofsayt bayrağına imza atan yardımcı hakem Hüseyin Fidan, F.Bahçe ile

Bu pozisyon ofsayt mı?

11 Kasım 2007'deki su olayından sonra elini uzatan Sambacı'yı geri çeviren Fidan, MHK'den 3.5 ay maç alamadı. Dünkü karar da akıllara o tuhaf rastlantıyı getirdi.

AVNİ Aker'de skandal bir ofsayt bayrağına imza atan yardımcı hakem Hüseyin Fidan, F.Bahçe ile 'sorunlu' çıktı!  3.47 cm'lik ofsaytı görmeyerek tarihe geçen Ankara bölgesi hakemi Fidan, 11 Kasım 2007'deki Kayseri-F.Bahçe (1-1) maçında Carlos'la 'su' yüzünden tartışmıştı. Kayseri'deki maçta Carlos'un bilmeden (Kimilerine göre bilerek) su şisesini attığı Fidan, maç bitiminde hakem triosunu tebrik etmeye gelen Carlos'un uzattığı eli sıkmamıştı. Oktay Demiray ve Serkan Çimen'le tokaşan Carlos'a tepki gösteren Hüseyin Fidan dönemin Sabri Çelik MHK'si tarafından 3.5 ay Süper Lig'de maç alamamıştı.

 

105 GÜNLÜK KIZAK!

CARLOS'A 'rest' çektiği için kara listeye alınan Fidan, 11 Kasım 2007 ile 24 Şubat 2008 (Sivas-Ç.Rize) tarihleri arasında Süper Lig'de maçlara çıkamadı ama 5 Bank Asya ve kupa maçı ile idare etti. Düne dek 3 F.Bahçe maçına gönderilen Fidan, 13 Mart 2009'daki F.Bahçe-Kocaeli (1-1), 1 Şubat 2009'daki F.Bahçe-G.Antep (1-1) ve bu sezon 9. haftadaki G.Antep-F.Bahçe (2-1) maçlarında düdük çaldı ama çok önemli bir hata yapmadı.

 'SU'YA SESSİZ KALDI

Fidan, Carlos'un 'sulu' şakasına sessiz kalması ve elini sıkmaması nedeniyle MHK'den ceza almıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor