TS Yönetimi Broos'a TEPKİLİ

Trabzonspor'un Belçikalı Teknik Direktörü Hugo Broos, Belçika'nın en yüksek trajlı gazetesi HLN'ye yaptığı açıklama Trabzonspor'da şok etkisi yarattı. Broos'un açıklaması yönetimin tepkisini çekti.Yönetimin tepkisini çeken açıklamada Broos ne demişti:-“Tr

TS Yönetimi Broos'a TEPKİLİ

Trabzonspor'un Belçikalı Teknik Direktörü Hugo Broos, Belçika'nın en yüksek trajlı gazetesi HLN'ye yaptığı açıklama Trabzonspor'da şok etkisi yarattı. Broos'un açıklaması yönetimin tepkisini çekti.

Yönetimin tepkisini çeken açıklamada Broos ne demişti:

-“Trabzonspor'da yabancı teknik direktör olmak çok zor, Trabzonspor'da yabancı teknik direktör olarak 1 yılı tamamlamak büyük bir başarı.

-Trabzonspor, teknik direktörleri gönderirken çok duygusal karar veriyor ve uyguluyor. Bu bakımdan Trabzonspor için tam bir yabancı antrenör mezarlığı diyebiliriz''

-Kulüp içerisinde istifa etmem konusunda baskı var

-Şu an takımdaki kalite eksikliği ortada. Sezon başında 1 transfer yapıldı, oysa ben 4 oyuncu alınmasını istemiştim. Ama kulübün maddi durumu o kadar güçlü değil.

-Takımın yetersizliğini bana yüklemeye çalışıyorlar.''

Trabzonspor yönetimi Broos'un bu açıklamasına tepki gösterdiği ve Broos ile bir araya gelerek, Belçika Gazetesine bu açıklamayı yapıp yapmadığını soracak. Broos'un vereceği cevaba göre hoca ile yollar ayrılabilir. 

Önceki haberimiz:

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor