Trabzon Ömer Güner'i uğurluyor

Törene Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa'ya atanan vali Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Ergun Ata, basın enformasyon müdürü Özer çağlayan, daire amirleri, çok sayıda gazeteci ve ailesi ve yakınla

Trabzon Ömer Güner'i uğurluyor

Törene Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa'ya atanan vali Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Ergun Ata, basın enformasyon müdürü Özer çağlayan, daire amirleri, çok sayıda gazeteci ve ailesi ve yakınları katıldı.



Ömer Güner'in cenazesi yapılan törenin ardından kalabalık bir gazeteci ekibinin omuzunda cenaze namazının kılınacağı İskenderpaşa Camii'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler