PTT çalışma saatleri kaçtır? PTT hafta sonu açık mı?

Bir çok vatandaşın işinin düştüğü kurumlardan biri olan PTT'nin çalışma saatleri nasıl, PTT hafta sonu açık mı? Saat kaçta açılıp kapanıyor? İşte detaylar

PTT çalışma saatleri kaçtır? PTT hafta sonu açık mı?

Pandemi sürecinde çalışma saatlerinde değişikler yaşanan kurumlardan biri olan PTT'nin güncel çalışma saatleri merak konusu. PTT saat kaçta açılıp kapanıyor, PTT hafta sonu açık mı? İşte ayrıntılar.

PTT KAÇTA AÇILIYOR?

Ülkenin 81 ilinde hizmet veren Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü'nün yüzlerce şubesi bulunuyor. PTT çalışma saatleri ise 08.30 -17.30'dur. Saat 12.30'da öğle arasına giren PTT şubeleri 1 saatlik mola sonrası 13.30'da tekrar açılmaktadır. 

PTT ve PTT Kargo çalışma saatleri kısaca şöyledir: Hafta içi 08.30 - 17:30 , Öğle arası: 12:30 - 13:30

PTT HAFTA SONU AÇIK MI?

PTT şubeleri merkez dışında tüm PTT şubeleri cumartesi ve  pazar günü kapalıdır. Yalnızca bazı bölgelerde PTT şubeleri cumartesi günleri saat 13.30'a kadar açık olabilmektedir.

PTT çalışma saatleri kaçtır? PTT hafta sonu açık mı?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler