3 İdiots Filminin Konusu Nedir? 3 Aptal Filmi Hakkında

3 İdiots filmi ünlü aktör Aamir Khan'ın yer aldığı dikkat çeken filmlerden biri... Hint yapımı komedi filmi dünya çapında tanınıyor. Peki 3 İdiots filminin konusu nedir? İşte detaylar

3 İdiots Filminin Konusu Nedir? 3 Aptal Filmi Hakkında

3 İdiots isimli Hindistan yapımı film ünlü Hint aktör Aamir Khan'ın başrolde yer aldığı bir komedi filmi. Dünya çapında bilinen film Türkiye'de de bir dönem oldukça popüler olmuştu. Peki 3 İdiots filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar

3 İDİOTS FİLMİNİN KONUSU

3 İdiots filminin konusu nedir? 3 Aptal filmi hakkında

3 İdiots yani 3 Aptal filminde yurtta aynı odada kalan 3 öğrencinin hikayesi anlatılıyor. Filmde Rancho Chhanched, Farhan Qureshi ve Raju Rastogi Hindistan'ın en önemli bir okulunda mühendislik okuyan ve okulun yurdunda aynı odada kalan üç öğrencidir. Raju ailesini fakirlikten kurtarma gibi bir ideale sahipken Farhan ailesinin isteği doğrultunda bu bölümü seçmiştir. Rancho ise makinelere duyduğu tutku nedeniyle mühendis olmayı istemektedir. Bu üçlü ve profesörleri Viru arasında yaşananlar, dostluk kavramını beyaz perdeye yansıtırken eğitim sistemini de sert ve eğlenceli bir şekilde eleştirir niteliktedir.
3 İDİOTS FİLMİ HAKKINDA

Hint yapımı olan filmin yönetmenliğini Rajkumar Hirani yapmıştır.  2009'da çekilen filmde başrolleri Aamir Khan, Madhavan, ve Kareena Kapoor paylaşmaktadır. Film 2 saat 50 dakika sürmektedir. Daha önce yine bir Aamir Khan filmi olan Ghajini tarafından elde edilen en yüksek gişe rekoru, bu film ile kırılmıştır.

3 İDİOTS FRAGMANI

3 İdiots filminin konusu nedir? 3 Aptal filmi hakkında

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Nedir, Ne Anlama Gelir?