Usta yönetmen hayatını kaybetti!

Kalp krizi geçirdi...

Usta yönetmen hayatını kaybetti!

TV 10’un teknik sorumlusu olarak çalışan 50 yaşındaki yönetmen Şükrü Samsunlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Medya dünyasının yakından tanıdığı Samsunlu’nun ölüm haberini, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay Twitter adresinden duyurdu. 

“MONTAJ YAPARKEN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ”

Onur Akay, “TRT’nin eski yönetmenlerinden Şükrü Samsunlu'yu kaybettik. Gece çalıştığı TV 10’da kalan Samsunlu, montaj yaparken kalp krizi geçirmiş! Sabah saatlerinde kanala gelen çalışanlar, kapının açılmamasıyla çilingir çağırmış ve ardından da Samsunlu’yu yerde yatarken bulmuşlar. Ambulansla hastaneye kaldırılmış ancak kurtarılamamış. Değerli bir medya emekçisi olan Şükrü Samsunlu, 1 Temmuz 2016 Cuma Günü, Giresun Hacı Hüseyin Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, son yolculuğuna uğurlanacak. Mekanı cennet olsun.” notunu yazdı. 

ŞÜKRÜ SAMSUNLU KİMDİR?

Mesleğe TRT'de başlayan Şükrü Samsunlu, özel televizyonlarda çok sayıda yapımda görev yaptı. Uzun yıllar Objektif programının da yönetmenliğini yapan Samsunlu, son olarak TV 10’un teknik sorumlusu olarak çalışıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya