Ünlüler kırmızı halıdan geçti

52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde ünlüler kırmızı halıdan geçti. Bu yıl 52'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'nin Antalya Cam Piramit'te düzenlenen kapanış ve ödül töreni kırmızı halı geçişleriyle başladı. Şıklıkta birbirleriy

Ünlüler kırmızı halıdan geçti

52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde ünlüler kırmızı halıdan geçti.

Bu yıl 52'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'nin Antalya Cam Piramit'te düzenlenen kapanış ve ödül töreni kırmızı halı geçişleriyle başladı. Şıklıkta birbirleriyle yarışan ünlülerin kırmızı halıdan geçişleri göz kamaştırdı. Ünlüler birbirinden şık pozlar verdi. Şebnem Bozoklu, Rozet Hubaş, Fırat Tanış, Azra Akın, Defne Samyeli, Nusrel Köse ve birçok ünlü kırmızı halıdan geçerek ödül salonuna girdi. Kırmızı halıdan geçen Şebnem Bozoklu, çok güzel ve yoğun bir hafta geçirdiğini belirtti. Kapanış törenine geldiğini belirten Bozoklu, "Evet yorulduk. Jüride olduğum için çok fazla film izledim. Bir adalet hissi ile hiçbir şey kaçırmamak için filmlerimizi izledik. Kararımızı da verdik" diye konuştu.

Rozet Hubaş ise festivalin ulusal ve uluslararası tarafının olduğunu ifade ederek, "Karşılıklı bir etkileşim var. Bu yüzden festivalin güzel olmaması diye bir şey yok. Bugün son günündeyiz. İnşallah herkes mutlu ayrılır" dedi.

Oyuncu Hasibe Eren, çok güzel bir festival geçirdiğini ifade ederek, olağanüstü filmler izlediğini kaydetti.

Yönetmen ve Oyuncu Ufuk Bayraktar ise, heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Filmimiz buraya kadar geldi. Festivalde yarışma heyecanını yaşıyoruz" diye konuştu.

Nursel Köse, kırmızı halının kendine has özelliğe sahip olduğunu belirterek, oyuncular, sinema yapımcıları, yönetmenlerinin ve herkesin heyecan içinde olduğunu ifade etti.

Fırat Tanış ise festivale dün katıldığını dile getirerek, "Umarım her şey güzel olur, iyi olur. Şu ana kadar bir sıkıntı yok. Atmosferin güzel olduğunu düşünüyorum" dedi.

Deneyimli haber sunucusu Defne Samyeli de organizasyon ekibinin deneyimli bir iş başardığını ifade ederek, "Bana göre ulusal bir organizasyon ama uluslararası alanda da ses getiren işler yapıyorlar. Mümkün olduğu kadar daha da gelişeceğine inanıyorum" dedi.

2002 Dünya Güzeli Azra Akın ise, film çekimi dolayısı ile festivale bu hafta katılamadığını ifade ederek, "Döndüğümde bütün filmleri izleyeceğim" şeklinde konuştu.

Ünlüler kırmızı halıdan geçti

Ünlüler kırmızı halıdan geçti

Ünlüler kırmızı halıdan geçti

Ünlüler kırmızı halıdan geçti

Ünlüler kırmızı halıdan geçti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya