Ünlü şarkıcıdan bomba sözler!

Çarpıcı açıklamalar...

Ünlü şarkıcıdan bomba sözler!
Yenikapı'da gerçekleşen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılmayan şarkıcı Sıla ve Halil Sezai'nin açıklamaları hakkında konuşan Demet Akalın, "Kimseyin yanında veya kimseyi karalamak için birşey söyleyemem. Benim kendi duruşum belli. Benim kıblem de belli, bayrağım da belli, milletim de belli. Milletimin yanındayım. Işın Karaca ile Kısıklı'ya gittiğimizde 'üşüyorum, burada bir şey var' dedim. Çünkü orada o kadar fazla şehit verilmiş ki. Resmen puslu gri bir hava çökmüştü. Orada insanlarla keşke bunu yaşasalardı" dedi.

"ORAYA GİTMEZSİN AMA..."

Başarılı popçu, "Bu söylemler bana çok garip geliyor bu söylemler. Herkesin kendi düşüncesi bir şey diyemem. Ancak bu kendi düşüncesini, demokrasiyi geçti arkadaşlar. Vatan millet mevzusu vardı ortada. Onun için herkesin kendi hayatı diyorum" ifadelerini kullandı.

"Halil Sezai ve Sıla için demokrasi konusu değil bu diyorsun, doğru mu?" sorusuna ise ünlü şarkıcı, "Değil arkadaşım. Şöyle yaparsın; oraya gitmezsin, ama halkın içine karışırsın" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler