Ünlü hocanın kızı futbol takımı kurdu

Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba futbol takımı kurdu... Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba babasından gelen futbol sevgisine fazla kayıtsız kalamadı.   Kariyerini yönetmen olarak sürdüren, Sıla ve Hande Yener gibi isimlere klipler çeken Gülşen Aybaba,

Ünlü hocanın kızı futbol takımı kurdu

Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba futbol takımı kurdu...

Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba babasından gelen futbol sevgisine fazla kayıtsız kalamadı.
 
Kariyerini yönetmen olarak sürdüren, Sıla ve Hande Yener gibi isimlere klipler çeken Gülşen Aybaba, kendisine farklı bir yön çizmeye karar vererek tıpkı babası Beşiktaş'ın efsane kaptanı Samet Aybaba da olduğu gibi futbolu seçti. Üstelik forvet olarak.
 
1 GOL 1 ASİST YAPTI
 
Gülşen Aybaba, aralarında Hepsi grubunun üyesi Yasemin Yürük'ün de olduğu arkadaşlarıyla Nevresim Takımı isimli bir kulüp kurdu. Gülşen Aybaba, Nevresim Takımı'nın son maçında bir gol atıp bir de asist yaptı. Takımının aldığı 6-2′lik galibiyette büyük rol oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya