Tarkan, Pınar Dilek ile evlendi mi?

Uzun süredir magazin gündeminde yer alan Tarkan ile sevgilisi Pınar Dilek gizlice evlendi. İkilinin Tarkan'ın Tarabya'daki villasında sade bir törenle dünyaevine girdiği öğrenildi.   Megastar Tarkan'ın Tarabya'daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen t

Tarkan, Pınar Dilek ile evlendi mi?
Uzun süredir magazin gündeminde yer alan Tarkan ile sevgilisi Pınar Dilek gizlice evlendi. İkilinin Tarkan'ın Tarabya'daki villasında sade bir törenle dünyaevine girdiği öğrenildi.
 
Megastar Tarkan'ın Tarabya'daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen törene yalnızca çiftin aile yakınları katıldı. Sade bir törenle evlenen çiftin ilerleyen günlerde düğün töreni de yapacağı belirtildi.
 
tarkan-dilek.jpeg
 
Pınar Dilek kimdir?
 
Ünlü sanatçının eşi bir anda magazin dünyasının ilgisini çekti. Aşklarını basından uzak yaşayan çift hep merak konusu oldu. Peki Pınar Dilek kimdir?
 
Pınar Dilek Almanya'nın Duisbug kentinde dünyaya geldi. Elazığlı bir anne ile Şanlıurfalı bir babanın kızı olan güzel 30 yaşındadır. Küçüklüğünden beri Tarkan'ın hayranı olduğunu söylemektedir. Beş yıl önce megastarın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışarak arkadaşlık kurmuştur. Bu arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşmüş. Şimdilerde ise ikili dünya evine girdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler