Survivor'daki Trabzonlu Sabriye'ye ünlü isimden destek

Sabriye Şengül'e ünlü sanatçı sosyal medyadan destek oldu

Survivor'daki Trabzonlu Sabriye'ye ünlü isimden destek
Haber61 Haber Servisi

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Survivor'da yarışan Trabzonlu dünya şampiyonu kick boksçu Sabriye Şengül'e ünlü şarkıcı Murat Boz'dan destek geldi.

Adada her fırsatta dışlandığını söyleyen ve Ünlüler Takımı'nda hemen her ada konseyinde eleme potasına sokulan ancak sms sonuçlarıyla elenmeyen Sabriye'ye ünlü şarkıcı Murat Boz destek verdi. Sosyal medya hesabından "Hemşerim Sabriye yürü be. Sonuna kadar Sabriye" paylaşımlarında bulunan Murat Boz'a hayranları Zonguldaklı mısın yoksa Trabzonlu mu soruları sordu. Boz ise babasının Trabzonlu olduğunu izah etti.

Ayrıca Boz'un, Sabriye'yi hakarete varan eleştiri yapanlara karşı da koruduğu görüldü.



SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Kick Boks Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi boksör ve kick boksçular arasında yer alıyor.
sabriye şengül kimdir
Üç Türkiye şampiyonluğu bulunan Şengül, ayrıca K1 Dünya Karması Şampiyonluğu unvanına da sahip. 23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya