Survivor’da elemeye kalan ilk isim belli oldu 2 Mayıs

Acun Ilıcalı tarafından Türk televizyonlarına uyarlanan Survivor'da adaların birleşmesinin ardından oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ünlülerin kaybetmesi sonrasında ada konseyinde yapılan oylamada elenmesi için adı belirlenen ilk isim belli oldu. Bir önc

Survivor’da elemeye kalan ilk isim belli oldu 2 Mayıs

Acun Ilıcalı tarafından Türk televizyonlarına uyarlanan Survivor'da adaların birleşmesinin ardından oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ünlülerin kaybetmesi sonrasında ada konseyinde yapılan oylamada elenmesi için adı belirlenen ilk isim belli oldu.

Bir önceki bölümde harika bir birleşme partisi ile Ünlüler ve Gönüllüler adası birleşti. İki adanın birleşmesi ile yarışmacılar birbirlerini daha kapsamlı bir şekilde gözlemleme fırsatı yakaladı. Yattara’nın Gönüllüler takımı ile olan diyaloğu Semih ve Gizem Kerimoğlu’nun yeniden bir araya gelmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

 
survivor-ada-birlesmesi.jpg
 
Yaşanan bu gelişmelerin ardından birleşme sonrasında ilk oyun olan dokunulmazlık oyununda ise yarışmacıları yeni parkurlar yeni engeller bekliyordu. İlk olarak engellerdeki tahtaları çıkararak içinden geçen, sonrasında yükselti engelini aşan ve geçecekleri engelli köprüyü makara yardımıyla düzelttikten geçen, sonra filenin altından ve aldıkları iki tahta parçasını ileriye doğru taşıyarak köprüyü geçtikten sonra en son olarak yapbozu tamamlayarak flamayı alan yarışmacının takımına sayı kazandırdığı yarışma heyecan dolu etaplara sahne oldu.
 
Dokunulmazlık oyununu 10-5 gönüllüler kazandı.
 
KIYASIYA REKABET
 
Yunus ve İbrahim karşı karşıya geldiği bir etapta iki yarışmacıda hemen hemen aynı anda flamayı alınca Acun kamera kayıtlarına baktı. Kamera kayıtları sonrasında Yunus Günçe’nin kazandığı açıklandı. Bir başka etapta Semih ile Serkay’ın yarışında yine iki yarışmacı hemen hemen aynı anda flamaya uzandı. Kameralara bakılması sonrasında Serkay’ın yapbozun parçasını oturamadığı tespit edildi ve etabı Semih kazandı.   
 
ADA KONSEYİ YAPILDI
 
Dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan ada konseyinde gergin anlar yaşandı. oyunda Atakan ile Nagihan'ın tartışması Acun'un iki yarışşmacıya söz vermesi ile dahada alevlendi. Nagihan'ın Ezgi'yi eleştirmesi üzerine o da tartışmaya dahil oldu. Bu gergin konuşmaların ardından oylama yapıldı. Oylama sonucunda 3 Atakan, 2 Nagihan ve 1 Ezgi ismi yazıldı ve bu sunuçla Atakan elenmesi için ismi belirlenen ilk isim oldu.
Yarın akşam oynanacak olan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanacak kişi bir isim daha söyleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya