Survivor Turabi'den Acun itirafı! Parasını aldı mı?

Survivor All Star şampiyonu Turabi, Alem FM’de İrfan Aslanhan’ın sunduğu “Radyo Makinası”programına konuk oldu. “Yetenek Sizsiniz”de keşfedildikten sonra Survivor yarışmasıyla ünlenen Turabi ilginç açıklamalarda bulundu. Turabi zaman zaman ortalığı kırıp

Survivor Turabi'den Acun itirafı! Parasını aldı mı?

Survivor All Star şampiyonu Turabi, Alem FM’de İrfan Aslanhan’ın sunduğu “Radyo Makinası”programına konuk oldu. “Yetenek Sizsiniz”de keşfedildikten sonra Survivor yarışmasıyla ünlenen Turabi ilginç açıklamalarda bulundu.

Turabi zaman zaman ortalığı kırıp geçirirken kimi zaman da çekimlerde başına gelen ilginç olayları anlattı.

İşte Turabi’den ilginç açıklamalar;

“Aslında agresif değilim.”

Normal hayatta sokakta hiç kimseyle tartışmam. Adada açlık ve yarışmanın verdiği heyecandan dolayı daha agresif olduk. Sadece ben değil bütün yarışmacılar agresifti.

“Sabit Kanca 2’’ filminde irfan’ın omzunu morarttım.”

Filmin provalarında gerçekçiliği yansıtmak için kemik tespihle gerçekten vuruyordum. Yönetmen en sonunda “yeter vurma” diye beni uyardı.

“Acun ücretleri ödedi mi?”

Acun abi paramı kuruşu kuruşuna verdi. Hatta zaman zaman tarihinden önce verdi.

“Ayşe Algan’dan oyunculuk dersi alıyorum”

Herkesin eksikleri vardır. Ben de kamera önünde olmayı seçtiğim için kamera önündeki eksiklerimi kapatmak için tabii ki eğitimini alacağım.

“Sosyal medya ve sosyal medyayı kullanmayanlar beni farklı tanıyor.”

Sosyal medya kullanıcılarının çoğu beni sadece agresif ve kavgacı zannediyor. Yolda görenler bana ön yargısız yaklaşıyor. Benim adıma açılmış çok fazla sahte hesap var; ancak bunun önüne geçmek çok zor.

“Şafak Sezer benim için çok ayrı!”

Survivor’dan çıktığım günden beri Şafak Sezer’in yardımını inkar edemem. Şafak Sezer’le bir projemiz var ama henüz kafamızda. Büyüsü kaçmasın diye kimseye bundan bahsetmiyoruz.

“Sevenim olduğu kadar nefret edenim de var”

Nefret edenler beni tanımayan tanımak istemeyen kişiler. Beni tanıyanlar zaten biliyor. Sevenim olduğu kadar nefret edenim olması iyi ortada kalmaktan daha iyi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler