Survivor 2016’da kim elendi 24 Mayıs ada konseyi yapıldı

Survivor 2016’da yine heyecan dolu bir ada konseyi geride kaldı. 24 Mayıs tarihinde yapılan ada konseyinde adaya ünlülerden birinin mi yoksa gönüllülerden birinin mi veda edeceği belli oldu. Türk televizyonlarının en çok izlenen ve Acun Ilıcalı’nın yapımc

Survivor 2016’da kim elendi 24 Mayıs ada konseyi yapıldı

Survivor 2016’da yine heyecan dolu bir ada konseyi geride kaldı. 24 Mayıs tarihinde yapılan ada konseyinde adaya ünlülerden birinin mi yoksa gönüllülerden birinin mi veda edeceği belli oldu.

Türk televizyonlarının en çok izlenen ve Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor 2016'da ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybetti. Ada konseyinde yapılan oylamada Yunus Günçe elenmesi yönünde adı çıkan ilk isim oldu. Sonrasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Semih, Yunus’un karşısına elenmesi için Atakan’ı çıkardı. İkinci dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler kaybetti. Yapılan konseyde elenmesi yönünde Yunus ve Atakan’ın ardından ismi çıkan 3. kişi Gizem Memiç oldu. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı İbrahim kazandı ve 4. kişiyi belirleme hakkı olan İbrahim Damla’nın ismini verdi.

Bu akşam yapılan ada konseyinde elenen isim Gizem Memiç oldu.

survivor’da-kim-elendi-24-mayis-ada-konseyi-yapildi.jpg

FİNAL SEMBOLÜNÜ VE ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Bu akşam ayrıca Kıbrıs’ta yapılacak olan büyük finale doğrudan katılma hakkı kazanmak için sembollerin toplandığı Final Sembol oyunu oynandı. Yarışmacıların iki engeli geçip ilk puzzle’ı yaptıktan sonra iki tahterevalliyi geçip ikinci puzzle’ı da yaptıktan sonra 5 seramiği attıkları çekiçlerle ilk önce kırarak rakibini elediği oyunda heyecan doruğa çıktı. Yarışma sonunda ise ödül olarak kazanan takımın bütün yarışmacılarını mor odada, ailelerden öğrenilen yarışmacıların en çok sevdikleri yemekler bekliyor olacak. 

Final sembol oyununu erkeklerde Gönüllüler takımından İbrahim ve kızlarda yine gönüllüler takımından Damla kazandı. Bu sonuçla ödülde Gönüllülerin oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler