PSY'nin Daddy klibinde Türk bayrağı!

Türkiye’de ve dünyada Gangnam Style şarkısı ve bu şarkının klibiyle rekorları alt üst eden PSY’nin yeni şarkısı Daddy’nin klibi YouTube’da yayımlandı. ‘Daddy’nin klibi sadece 24 saatte 3 milyondan fazla izlenerek yine rekor kırdı. Klipte kılıktan kılığa g

PSY'nin Daddy klibinde Türk bayrağı!

Türkiye’de ve dünyada Gangnam Style şarkısı ve bu şarkının klibiyle rekorları alt üst eden PSY’nin yeni şarkısı Daddy’nin klibi YouTube’da yayımlandı.

‘Daddy’nin klibi sadece 24 saatte 3 milyondan fazla izlenerek yine rekor kırdı.

Klipte kılıktan kılığa giren PSY bir sahnede de Güney Kore’de bütün ülke bayraklarının bulunduğu bir yoldan geçiyor, yolun üstünde görünen bayraklar arasında Türk bayrağı da görülüyor.

Gangnam Style şarkısıyla YouTube’ta “en çok izlenen video” ünvanına da hâlâ elinde tutan ünlü şarkıcı 2013’te Türkiye’ye gelerek hayranlarına konser vermiş, TV programlarına katılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya