Programlarını polis üniformalarıyla sundular

Sivas'ta televizyon kanallarının spor programcıları, Beşiktaş'taki terör saldırısına tepki ve polise desteğini programda polis üniforması giyerek gösterdi.

Programlarını polis üniformalarıyla sundular

Sivas'ta uydu üzerinden yerel yayın yapan televizyon kanallarının spor programcıları, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısına tepki vermek ve polise destek olmak amacıyla izleyicilerinin karşısına çevik kuvvet polislerinin üniformasıyla çıktı.

Kentte yayın yapan Sivas Radyo Televizyonu (SRT), Vizyon 58 ve Kanal 58 televizyonlarının spor programı sunucuları ile bazı program konukları, Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından düzenlenen terör saldırısında tepki gösterdi. Yayına çevik kuvvet polislerinin üniformasıyla çıkan program sunucuları ve konuklar, bombalı saldırıyı kınayarak şehitlere Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi. 



SRT'de yayınlanan Spor Günlüğü programının sunucusu Ali Yavuz, "Bu programda futbol konuşmak, golleri anlatmak pek de hoş olmayacak. Çünkü Beşiktaş-Bursa maçının ardından gönüllerimiz yandı. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Bu olaya karışan terörist grupları Allah kahretsin. Söylenecek çok ağır kelimeler var ama, bu kelimeleri sarfetmemek için kendimi zor tutuyorum. Ama metaneti elden bırakmadan, bu ülkeyi birkaç çapulcuya bırakmayacağımızın da bilinmesini istiyorum" dedi. 

Futbol analiz programının sunucusu Abdullah Yiğit ise, "2 gün önce yaşanan saldırının anısına bugün şanlı polisimizin üniformasıyla karşınızdayız. Burada mesajımız çok açık, biz polisimizin yanındayız, devletimizin yanındayız, biz ay yıldızlı bayrağımızın yanındayız. Biz polisimize, askerimize dünden daha çok bağlıyız" şeklinde konuştu. 

Spor aktif programının sunucu Mustafa Ateş de, programa çok üzgün çıktıklarını belirterek, "İçimiz kan ağlıyor. Ama bu hainlere, Türkiye düşmanlarına karşı dimdik duracağız. Birlikte olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu saldırı son olur" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler