O Ses Türkiye Savaş Korkmaz ve Özgür Şahinsoy

O Ses Türkiye'de dün akşam Savaş Korkmaz ve Özgür Şahinsoy yarışmaya damga vurdu.

O Ses Türkiye Savaş Korkmaz ve Özgür Şahinsoy

O Ses Türkiye'de dün akşam Savaş Korkmaz ve Özgür Şahinsoy yarışmaya damga vurdu.

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan ve jüri üyeliklerini Murat Boz,Ebru Gündeş,Hadise ve Gökhan-Hakan kardeşlerin yaptığı O Ses Türkiye'nin 12 Aralık'taki son bölümünde Savaş Korkmaz ve Özgür Şahinsoy isimli yarışmacılar yarışmaya damga vuran isimler oldu.
'Al Ömrümü' şarkısını söyleyen Savaş ve Özgür ikilisi seyircilerden büyük alkış alırken tüm jüri üyelerini kendine döndürmeyi  başardı.
O Ses Türkiye'nin 12 Aralık Cumartesi günü yayınlanan bölümünde yarışan Savaş Korkmaz ve Özgür Şahinsoy ’Al Ömrümü' şarkısını seslendirdi. O Ses Türkiye'nin 12 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Savaş Korkmaz ve Özgür Şahinsoy sesleriyle herkesi büyüledi. Sesini beğenerek kendisine dönen Hakan & Gökhan, Ebru Gündeş ve Murat Boz ve Hadise arasından Hakan & Gökhan ikilisini seçerek takımlarına dahil oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler