O Ses Türkiye Melda Salepçiler Şenol

O Ses Türkiye'de dün akşam Melda Salepçiler Şenol yarışmaya damga vurdu. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan ve jüri üyeliklerini Murat Boz,Ebru Gündeş,Hadise ve Gökhan-Hakan kardeşlerin yaptığı O Ses Türkiye'nin 13 Aralık'taki son bölümünde

O Ses Türkiye Melda Salepçiler Şenol

O Ses Türkiye'de dün akşam Melda Salepçiler Şenol yarışmaya damga vurdu.

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan ve jüri üyeliklerini Murat Boz,Ebru Gündeş,Hadise ve Gökhan-Hakan kardeşlerin yaptığı O Ses Türkiye'nin 13 Aralık'taki son bölümünde Melda Salepçiler Şenol isimli yarışmacı yarışmaya damga vuran isim oldu.

Sezen Aksu'nun 'Git' adlı şarkısını söyleyen Melda seyircilerden büyük alkış alırken tüm jüri üyelerini kendine döndürmeyi başardı.


O Ses Türkiye'nin 13 Aralık Pazar günü yayınlanan bölümünde yarışan Melda Salepçiler Şenol Onno Tunç'un yazdığı Sezen Aksu'nun ölümsüzleştirdiği 'Git' şarkısını seslendirdi. O Ses Türkiye'nin 13 Aralık Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Melda Salepçiler Şenol sesiyle herkesi büyüledi.  Melda Selepçiler Şenol, sesini beğenerek kendisine dönen Hakan & Gökhan, Ebru Gündeş, Hadise ve Murat Boz arasından kararsız kalan Melda Salepçiler , özellikle kızının özel istediği olduğunu öne sürerek, Murat Bozun takımına girmeye karar verdi.

Yarışmanın ardından Melda Salepçiler'in şarkısı sosyal medyada da olay oldu. Yarışmacının şarkıyı söylediği anların videosu en çok paylaşılanlar arasında yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya