Kurtlar Vadisi Pusu'da flaş gelişme!

Show TV'de yayınlanmaya başlayan, ardından Kanal D, ATV, Star TV ve TNT'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi, geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D'ye dönmüştü. Fenomen dizinin önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin flaş bir iddia ortaya

Kurtlar Vadisi Pusu'da flaş gelişme!
Show TV'de yayınlanmaya başlayan, ardından Kanal D, ATV, Star TV ve TNT'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi, geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D'ye dönmüştü. Fenomen dizinin önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.
 
Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi, önümüzdeki sezon da Kanal D ekranlarında olacak. Bu sezon istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Kanal D yönetminin, 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu elden kaçırmak istemediği ve önümüzdeki sezon için  Pana Film ile ön anlaşma imzaladığı öne sürüldü.
 
Perşembe akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde; Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Ertan Saban yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya