Kösem Sultan'da Kadir Doğulu rüzgarı!

Kösem Sultan dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan kadir doğulu ağır bir temponun içine girdi. Daha önce rol aldığı “Sevdam Alabora” dizisi için at binme dersleri alan yakışıklı oyuncu Kösem Sultan için de kılıç kullanma dersleri alıyor. Zamanın büyük bi

Kösem Sultan'da Kadir Doğulu rüzgarı!

Kösem Sultan dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan kadir doğulu ağır bir temponun içine girdi. Daha önce rol aldığı “Sevdam Alabora” dizisi için at binme dersleri alan yakışıklı oyuncu Kösem Sultan için de kılıç kullanma dersleri alıyor. Zamanın büyük bir çoğunluğunu sporsalonunda geçiren Kadir Doğulu, Kerem Bürsin’in hocasından ders alıyor..

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Gerçek adı  Abdulkadir Doğulu olan Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 tarihinde Mersin'de doğdu. Kadir Doğulu, ünlü imaj maker, makyöz ve fotoğrafçı olan Kemal Doğulu’nun kardeşidir. Lise ve ortaokul yıllarını çalışarak geçiren Kadir Doğulu, 2000 yılında İstanbul’a gelerek ağabeyinin yanına taşındı. İstanbul’da bir süre garsonluk yaptıktan sonra, kendi kafesini açarak işletmecilik yaptı. Ağabeyi Kemal Doğulu Hande Yener’le tanıştırdı, çok sürmeden bu tanışıklık aşka dönüştü.

İlk olarak 2010 yılında Küçük Sırlar isimli dizide oynadı. Dizi sayesinde ünlendi ve herkes tarafından hızla tanınmaya başladı. Ardından Pis Yedili dizisinde başrol olarak ”Bayram paşalı” karakterini canlandırdı. Ancak diziden açıklamadığı özel bir sebep nedeniyle ayrıldı. Ünlü oyuncu son olarak 2015’de ”Sevdam Alabora” dizisinde rol aldı. Kadir Doğulu’nun aynı zamanda kendi menajerlik şirketi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya