Komedi filmi komedi gibi ihbarla karakolluk oldu

2016'da vizyona girmesi beklenen "Yola Geldik" filminde kullanılan otomobil, film ekibini karakolluk etti. Aracın açık unutulan bagajında imitasyon tarihi eser ve kuru sıkı silahları gören ve gerçek sanan vatandaşlar ihbarda bulununca, ünlü oyuncu ve ekib

Komedi filmi komedi gibi ihbarla karakolluk oldu

2016'da vizyona girmesi beklenen "Yola Geldik" filminde kullanılan otomobil, film ekibini karakolluk etti. Aracın açık unutulan bagajında imitasyon tarihi eser ve kuru sıkı silahları gören ve gerçek sanan vatandaşlar ihbarda bulununca, ünlü oyuncu ve ekibi ifade verdi.

Senaryosunu ünlü oyuncu Orhan Aydın'ın yazdığı ve Nisan 2016'da vizyona girmesi beklenen "Yola Geldik" filminin ekibi sette kullandıkları otomobilin bagajı açık kalınca karakolluk oldu. Filmin son sahnesinde kullanılan imitasyon tarihi eser dolu otomobilin bagaj kapağı açık unutulunca set ekibi karakolluk oldu. Çekimlerin ardından bagaj kapağı açık unutulan otomobildeki tarihi eserleri gören bir vatandaş, şüpheli gördüğü otomobilin plakasını polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler, film ekibini karakola götürerek ifadelerini aldı. Oyuncu Orhan Aydın ve yapım koordinatörü Oktay Günduru karakoldaki ifadelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

"KOMEDİ YAZDIK KOMEDİ OLDUK"

Komedi filmi çekerken komedi olduklarını söyleyen Orhan Aydın, "Bilseydik, senaryoyu böyle yazardık. Halkımızın duyarlılığı da bizim için çok önemli. Aracımızı öyle görüp karakola bildirmesi de halkımızın duyarlı olduğunu gösteriyor. Tarihi eser kaçakçılığını anlatan bir filmi çekiyorduk. Son çekimimiz son günümüzdü. Yorgun da zannediyorum prodüksiyonda çalışan arkadaşımız. Arkadaşımız yorgun gelip evinde yattı. İçine bagaja koyduğumuz malzemeler vardı. Tarihi eser ama imitasyon. Araç da kazalıydı. Bagaj kapağı da hafif açık olunca halkımız görmüş sabah. Polise bildirmişler. Biz de sabahtan beri derdimizi anlatmaya çalışıyoruz. Çok uzun süredir bu sektörün içindeyim. Bir taraf hem yara hem merhem gibi geldi bize. Biz de şaşırdık. Bilseydim finali karakolda bitirirdik. Hayatımda karakolluk işim olmamıştı. Komedi yazdık komedi olduk. Eminönü'nden aldığımız turalar, alçılar. Hepsi imitasyon. Bir kuru sıkı silahımız vardı ona el koydular. Bırakmış aracı kapısının önüne yatmış. O bagaj kapağı da kapanmıyor" dedi.

Yapım koordinatörü Oktay Günduru ise, setin ardından aracın kendisine bırakıldığını belirterek, "Akşam araç bırakıldı bana. Arkadaşlar kilitlemeyi becerememiş. Halkın duyarlılığı sonucu buradaydık. Kiraladığımız şeylerdi. Aracın başına geldik. Polislerle karşı karşıya geldik. Karakola geldik ifade verdik. Kaza sahnesi çekmiştik bagajı kapatamadık. Kumandadan kilitlediğini zannediyor. Kilit de tekrar geri açıyor. Fark edememiş olabilir bunu. Bir anlık dalgınlık" diye konuştu.

Komedi filmi komedi gibi ihbarla karakolluk oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler