KGK Dim başkanla yola devam

KGK) 2.Olağan Genel Kongresinde mevcut başkan Mehmet Ali Dim güven tazeledi.

KGK Dim başkanla yola devam

Yurt içi ve yurt dışı çalışmalarıyla takdir toplayan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 2.Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi. Mevcut başkan Mehmet Ali Dim güven tazeledi.

Nisan ayında meclislerin seçimiyle başlayan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 2. Olağan Genel Kurul toplantı periyodu Genel Başkan ve yönetim kurulu seçimi ile tamamlandı. Mehmet Ali Dim yeniden genel başkan seçilirken, yönetim kurulu da büyük ölçüde yenilendi. Yasal mevzuat gereğince çevrimiçi (e-kongre) olarak gerçekleştirilen genel kurula yaygın, yerel ve dış medya meclislerine seçilen 30’ardan 90 meclis üyesi e-devlet şifresiyle delege sıfatıyla katıldı.

Trabzon Temsilciliği ve Projelerden sorumlu Yönetim Kurulu başkanlığını gazeteci yazarımız Ahmet Külekçi’nin yaptığı Küresel Gazeteciler Konseyinde yeniden Genel başkan seçilen Mehmet Ali Dim şu açıklamalarda bulundu;

kgk-dim-baskanla-yola-devam.jpg

62 ÜLKE VE 81 İLDE TEMSİLCİ

“Ülkemizin 81 ili ve 62 ülkedeki temsilcilerimiz aracılığı ile hedeflerimizi gerçekleştirmek için birlik, beraberlik ve dayanışma ile çalışmalar yürütüyoruz. Görev süremizce, konseyimizin tek gelir kaynağı olan Türkçe/İngilizce ‘Küresel Medya’ dergisi Ocak ve Temmuz aylarında düzenli olarak yayınlandı. Derginin yayınlanmasında içerik ve ilan/reklam katkısı veren üyelerimize minnettarız. Yeni dönemde de faaliyetlerin aksamadan sürdürülebilmesi için üyelerimizin içerik ve reklam katkısını devam ettirmesi elzemdir.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

“Kuruluşumuzdan bu yana hep birlikte güzel işler yaptık. Bizim asıl gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Hiç birimiz bir diğerimizden daha üstün değildir. Biz büyük bir aileyiz. Her türlü eleştiri, öneri ve görüşe açığız. İnanıyorum ki önümüzdeki 3 yılda çıtayı hep birlikte daha da yükseğe koyacağız. Güveninize layık olabilmek için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz. Kongremize katılan ve seçilen tüm üyelerimizi tebrik ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya