İzzet Yıldızhan'ın evinde yangın çıktı!

Ev kullanılmaz hale geldi

İzzet Yıldızhan'ın evinde yangın çıktı!

Türkiye’nin önde gelen türkücülerinden olan İzzet Yıldızhan umreye gittiği zaman ailesinin içinde olduğu bir zamanda ev alev aldı. İlk müdahaleyi evin büyük oğlu yaptı. Ardından itfaiye çağırıldı. Evi kullanılmaz hale gelen Yıldızhan bu konu hakkında bir açıklama yaptı.
‘’Geçtigimiz günlerde Bahçeşehir’deki  evimde  yangın sonucunda çıkan haberlerde yanlış olan noktalara açıklık getirmek amacıyla yaptığım açıklamadır. Kamoyuna duyurulur. Ümre ziyaretim sırasında evimde çıkan yangın sebebiyle bazı basın kuruluşlarında çıkan haberlerde umre ziyaretimi yarıda kesip geldiğim yayınlanmıştır. Hiçbir şey oradaki maneviyattan önemli olmadığını ve görevimi yerine getirdikten sonra  dönüş yaptığım doğrudur. Aksini iddia eden haberler yanlıştır itibar etmeyiniz.Yetkilierin incelesi sonrasında tuttukları raporlarda elektirik kontağından çıktığı açıklılıkla beyan etmişlerdir. Aksini idda eden haberlere itibar etmeyiniz.’’ Sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya