İstanbul Sokakları final mi yapıyor?

İstanbul Sokakları reytinglerde başarısız olunca final yapma kararı aldı.

İstanbul Sokakları final mi yapıyor?

Yeni olan İstanbul Sokakları dizisi reytingler ile başa çıkamayınca final yapmak kararı aldı. İstanbul Sokakları pazartesi günü Show TV ekranlarında son kez boy gösterecek. Dizinin final yapacağını senaristi Faruk Turgut açıkladı. 
Yapımını Gold Filmin üstlendiği dizi kalp hastası olan kızı ve onun aşkını ele alır. Nazlı 24 yaşında ve kalp büyümesi rahatsızlığı olan genç bir kızdır. Annesini yaptığı börekleri satar. Bu arada zengin biri ile tanışır ve aşık olur. Nazlı rahatsız olduğunu öğrenir ve kaçar. Ardından kalp nakli gerçekleşirse kurtulacağını öğrenir tekrar döndüğünde ise aşkı ile kavuşamayacaklarını anlar. 

Gizem Karaca ve Caner Cindoruk'un başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosu; Naz Elmas Rıza Karacaoğlu, Derya Alabora, Yıldız Kültür, Turgut Tunçalp, Mine Teber, Sitera Aktaş rol almaktadır.
GİZEM KARACA KİMDİR?
2Eylül 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Çocukluğu Amerika ve Kanada'da geçti. Liseyi Türkiye'de okuyan Karaca İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Eebiyatı bölümünü kazandı. Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katıldı ve 2. seçildi. Ardından dizi teklkifleri almaya başladı. İlk dizisi 'Eve Düşen Yıldırım' oldu. Emir'in yolu dizisinde başrolü oynadı. New York'ta oyunculuk eğitimi aldı. 
Karaca, Benim hala umudum var, Güzel Köylü, Sen,i Seviyorum Adamın gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya