Haber61 en mutlu anınızın fotoğrafını yayınlıyor!

Haftalar öncesinden kutlama hazırlıklarının başladığı yeni yıla girmeye artık saatler kaldı. Ülkenin bir çok yerinde sokaklar ışıklarla süslenirken bazı yerlerde ise havai fişek gösterileri ile 2015 yılı geride kalacak ve 2016'yılına merhaba denilecek. Tr

Haber61 en mutlu anınızın fotoğrafını yayınlıyor!

Haftalar öncesinden kutlama hazırlıklarının başladığı yeni yıla girmeye artık saatler kaldı.

Ülkenin bir çok yerinde sokaklar ışıklarla süslenirken bazı yerlerde ise havai fişek gösterileri ile 2015 yılı geride kalacak ve 2016'yılına merhaba denilecek.

Trabzon'da da eğlence mekanları bu gece için hazırlıklarını tamamlarken bizde Haber61.net ailesi olarak insanların yeni yıl heyecanına ortak olmak adına geçtiğimiz yıl başlattığımız bir uygulamayı bu yılda sürdürüyoruz.

Haber61.net Whatsapp hattımız üzerinden yılbaşı gecesi ile ilgili olarak bize göndereceğiniz kendinizi en mutlu hissettiğiniz (eğlendiğiniz mekandan bir kare, ailenizle yemekten bir fotoğraf, nişanlınız veya sevgilinizle güzel bir anınızı v.s.) anın fotoğrafını sitemizden yayınlayacağız. Bu uygulama ile mutluluğunuza bütün dünyayı ortak edebilirsiniz.

Ayrıca haber niteliği taşıdığını düşündüğünüz fotoğraf, video ve belgeleri bizimle paylaşıp haber yapılmasını sağlayabilir ve şikeyetinizin gerekli yerlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

WHATSAPP HATTIMIZIN NUMARASI: 0549 899 61 00

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya