Gökyüzünde ’1 Nisan’ şakası

Afyonkarahisar'da bir vatandaş, paramatorla birlikte havalandığı arkadaşına gökyüzünde 1 Nisan şakası yaptı.

Gökyüzünde ’1 Nisan’ şakası

Afyonkarahisar'da bir vatandaş, paramatorla birlikte havalandığı arkadaşına gökyüzünde 1 Nisan şakası yaptı.

Paramotor tutkunlarının Afyonkarahisar semalarında yaptıkları 1 Nisan şakası yok artık dedirtti. Şakacı adam, hazırladığı pastayı gökyüzünde kız arkadaşının suratına yapıştırdı. 1 Nisan şakasını gökyüzünde gerçekleştiren paramotor tutkunları,açtıkları pankartlarla da terör olaylarını lanetleyerek kardeşlik mesajı verdiler.

1 Nisan Şakasını Afyonkarahisar semalarında yapmalarındaki amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu ifade eden paramotor tutkunu Şükrü Çakmak, "1 Nisan'da herkes birbirlerine top vuruyor. Bir takım şakalar yapıyor. Biz de paramotor tutkunları olarak farklı bir etkinlik yapmak istedik. Gökyüzünde arkadaşımızın haberi olmadan yukarıya bir pasta çıkardık. Gökyüzünde o pastayı onun yüzüne boca ettik. Değişiklik ve farkındalık oluşturmak istedik" dedi.

"TERÖRDEN MAĞDUR OLAN BÜTÜN HERKESE ALLAH'TAN SABIR DİLİYORUZ"

Esas niyetlerinin günün 1 Nisan olmasına rağmen ülkede yaşanan terör olaylarına dikkat çekmek istediklerini anlatan Çakmak, "Terörü lanetleyerek, kardeşliğe evet mesajı vermek istedik. Teröre lanet olsun. Dostluğa ve kardeşliğe evet diye bir pankart açtık. Akabinde de Türk bayrağı açarak, Afyonkarahisar semalarında bir şenlik yapmak istedik. Afyonkarahisar'da da böyle bir şeylerinde yapılabileceğini göstermek istedik. Aslen Eskişehirliyim ve Afyonkarahisar'da yaşayan bir yurttaş olarak terörü lanetliyorum. Terörden mağdur olan bütün herkese Allah'tan sabır diliyoruz" diye konuştu.

"HAYATIMDA İLK DEFA 1 NİSAN ŞAKASIYLA KARŞILAŞTIM"

Gökyüzünde kendisine 1 Nisan şakası yapılan Büşra Yılmaz da teröre lanet pankartından haberi olduğunu, fakat pastadan haberi olmadığını belirtti. Gökyüzünde pasta şakasının hiç güzel olmadığını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Gerçekten Afyonkarahisar semalarında gezmek harikaydı, ama pasta şakası olmasaydı çok daha iyi olacaktı. Hayatımda ilk defa 1 Nisan şakasıyla karşılaştım. Daha önce böyle 1 Nisan şakası olmamıştı. Belki de bu şekilde 1 Nisan şakası kimsenin başına gelmemiştir. Ama her şeye rağmen güzel bir duyguydu. Doğu ve Güneydoğu'daki terör olaylarına mesaj vermekti niyetimiz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Teröre hayır dostluğa ve kardeşliğe evet mesajımız inşallah yerine ulaşmıştır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler