Faydabul’un CEO’su Kenan Altun Haber61’e konuştu;

Haber61/Haber Servisi - Söyleşi; Levent Ustabaşı - Valla ne yalan söyleyeyim. Harbi çok etkinlendim. Trabzon’da böyle bir markanın yaratılması müthiş. Şaşkınlığımı anlatmaya çalışıyorum.   Acele etmeyin. Söyleyeceğim.   Ama yeni, BAŞARILI bir fikir yada ç

Faydabul’un CEO’su Kenan Altun Haber61’e konuştu;
Haber61/Haber Servisi - Söyleşi; Levent Ustabaşı - Valla ne yalan söyleyeyim. Harbi çok etkinlendim. Trabzon’da böyle bir markanın yaratılması müthiş. Şaşkınlığımı anlatmaya çalışıyorum.
 
Acele etmeyin. Söyleyeceğim.
 
Ama yeni, BAŞARILI bir fikir yada çalışma ile  karşılaştığımda hep böyle oluyorum. Bunu anlatmak istedim.
 
Fikir şu; Diyelim düğünün var..Organizasyon şirketi lazım, ev bulman lazım, salon lazım.. E bunları bir de bütçene göre bulman gerekiyor. İlan sitesi falan düşünmeyin. İlan siteleri sokuyor seni krize.. Ordan buraya, şurdan oraya.. Kafa karıştırıp duruyor.
 
Bunda şöyle..Tıklıyorsun, istediğini iki üç kelimeyle yazıyorsun.. Sonra beklemeye geçiyorsun. Ve ardından seni hizmet almak istediğin bütün firmalar arıyor, teklif veriyor. Faydabul’un özelliği bu! İstediğin hizmeti ayağına getiriyor. 
 
Bu adresi duyduğuma hemen fikrin yaratıcısı FAYDATA Şirketi Ceo'su Kenan Altun'u buldum.
 
Yahu nedir bu faydabul? Hem bu fikri nasıl buldunuz benden önce.. Çabuk cevap verin lütfen?  (gülüyoruz)
 
Bir dahaki güzel fikirleri sizinle paylaşırız.
 
Bu fikir mükemmel. Bir daha olmasın! 
 
KENAN BEYLE SOHBETİMİZ BÖYLE ESPRİLİ BAŞLADI. DİĞER YARATICI PROJELERİNİ ŞÖYLE YAZIMIN İÇİNE SERPİŞTİRMEK İSTEDİM AMA FAYDABUL’U ÖNCE HAZIRLAYALIM, SİZLERE ANLATAYIM DİĞERLERİNİ DE BAŞKA BİR GÜN ANLATMAK İSTERİM.
 
Amacınız nedir?
 
Alıcı ile satıcıyı buluşturma hizmeti yapıyoruz. Sizin firmalara değil firmaların size ulaşmasını sağlıyoruz.
 
Bu fikir nasıl aklınıza geldi?
 
Hani facebook bir garajda toplanan gençlerden çıkmıştı ya.. Bir an onlar aklıma geldi. Yani ben bunu nasıl bulamadım kızıyorum kendime.
 
Nasıl oldu? 
 
Aradığınız şeyi yazdığınız da otomatik sana dönsünler. İşte ana temamız buydu. Bende bir gün bir ihtiyaç için sitelere bakınıyordum. Öyle çıktı.
 
Türkiye’de her yerde karşımıza çıkıyorsunuz?
 
İstanbul’da televizyonlar, gazete köşeleri, internet sayfaları bu siteyi tartışıyor yorumluyor.
 
Haklı olarak gurur yaşıyor musunuz?
 
Tabiki. Bu etkileşimi gördüğümüzde mutlu oluyoruz.
 
Kaç kişilik ekipsiniz?
 
Şu anda avukatlık büromuzdan, teknik ekibimize kadar geniş yelpazede bir mutfağımız var. Bu mutfakta en güzel yemeğin pişirilmesi için herkes titizlikle çalışıyor.
 
Ben sizin alıcıyı satıcıyla buluşturduğunuzu anladım. Peki bu noktada firmalara yönelik ne gibi çalışmalarınız olacak?
 
Kurumsal üyelerimize yönelik zaman zaman kampanyalar yapacağız. Firmalara ilk üye olduklarında 10 kredi hediye veriyoruz.  Sistemi görmelerini, ‘evet ya burdan biz faydalandık. 10 kredide şu kadar iş geldi’ demelerini istiyoruz. ‘Ben burdan fayda buldum’ desinler. Hem alıcıyı hemde satıcıyı düşünerek hareket ediyoruz. Sayfamızda burdan fayda bulanların hikayelerini de yayınlamayı düşünüyoruz.
 
faydabul.png
 
faydabul-001.png
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler