Erkan Petekkaya'dan yeni bir açıklama geldi!

''Ben Nurgül'ün nesini kıskanıcam Beyonce mi o'' dedi. Bunun üzerine bir çok tepki ile karşılaşan Erkan Petekkaya instagram hesabında yeni bir açıklama yaparak durumu netleştirmek istedi.  ''Ses yazıya döküldüğü zaman farklılaşabiliyor. Okunan cümleler, o

Erkan Petekkaya'dan yeni bir açıklama geldi!

''Ben Nurgül'ün nesini kıskanıcam Beyonce mi o'' dedi. Bunun üzerine bir çok tepki ile karşılaşan Erkan Petekkaya instagram hesabında yeni bir açıklama yaparak durumu netleştirmek istedi. 

''Ses yazıya döküldüğü zaman farklılaşabiliyor. Okunan cümleler, okuyanın önyargısına göre yanlış bir kazanabiliyor Maalesef 'Ben Nurgül'ün nesini taciz edeceğim? Beyonce mi o?' cümlesinin amacı Nurgül Yeşilçay'ın dipsiz egosuna mübalağa ile atıfta bulunmaktır. Bir dünya yıldızının dahi tüm şöhretine rağmen partneri için 'bana asıldı'. İmasında bulunacak kadar; Bu sektörde yıllarca emek vermiş usta yönetmenine 'yönetmen bozuntusu' diyecek kadar küstah ve ego sahibi olamayacağını anlatmak istedim. 

Konuşmamda da söylediğim gibi ıssız bir adada kalsak, Nurgül'e onun söylediği gözle onun da çok iyi bildiği gibi bakmadım, bakmam da. Sevgili Rahşan Hanım'a söylediklerimi olduğu gibi yazdığı için ayrıca teşekkür ederim. Karşı tarfın attığı iftiralar yenilir yututlur cinsten olmadığı için cevap hakkımı kullanmak zorunda kaldım. Zaten yapımcı şirketimiz gerekli süreyi başlatmıştır. Çok üzüldük, çok yorulduk, artık konuşmak istemiyorum. Ülkemizizn gündemini böyle saçma sapan bir konu ile meşgul ettiğimiz için kamuoyundan kendi adıma özür diliyorum. Saygılarımla.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya