Cemcir ve Kural’a sevgi seli

Geçen hafta vizyona giren Düğün Dernek 2: Sünnet filminin İzmir Galası'nda Gaziemir'de bulunan Optimum Outlet AVM'de Ahmet Kural ve Murat Cemcir hayranları ile buluştu. Kısa bir söyleşi sonrası İzmirlilerle filmi izleyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, seven

Cemcir ve Kural’a sevgi seli

Geçen hafta vizyona giren Düğün Dernek 2: Sünnet filminin İzmir Galası'nda Gaziemir'de bulunan Optimum Outlet AVM'de Ahmet Kural ve Murat Cemcir hayranları ile buluştu. Kısa bir söyleşi sonrası İzmirlilerle filmi izleyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, sevenleriyle hasret giderdi.

İlk filmde yedi milyon seyirciye ulaşan Düğün Dernek filminin ikincisi Düğün Dernek 2: Sünnet filminin İzmir galası Optimum Outlet'te yapıldı. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in katıldığı gala önce kısa bir söyleşi ile başladı. AVM içinde İzmirlilerle buluşan ikiliden Ahmet Kural, "Bu kadar kalabalık beklemiyorduk. Hele hele İzmir'den böyle bir tepki görmek çok güzel" derken Murat Cimcir ise filmden çıkanların ilkine göre daha fazla güldüğünü belirtmesi kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Amaçlarının canla başla insanları güldürmek olduğunu belirten Murat Cemcir, "İzleyen herkesi mutlu etmek zorundayız. Bunu iş gibi görüyoruz güldürmek zorundayız. Gülerlerse güzel olur diye birşey yok. Zaten vatani görevimizi bedelli yaptık. Bizim vatani görevimiz güldürmek" dedi.

Cemcir ve Kural’a sevgi seli

Cemcir ve Kural’a sevgi seli

Cemcir ve Kural’a sevgi seli

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya