Araç Muayene Randevu Alma İşlemleri

Araçların belirli dönemlerde girmesi gereken muayene için TÜVTÜRK istasyonlarına gidilmelidir. Yoğunluk nedeniyle randevu sisteminin uygulandığı TÜVTÜRK sisteminde kişiler muayeneye gitmeden önce mutlaka randevu almalıdır. Araç muayene randevu alma konusu

Araç Muayene Randevu Alma İşlemleri

Araçların belirli dönemlerde girmesi gereken muayene için TÜVTÜRK istasyonlarına gidilmelidir.

Yoğunluk nedeniyle randevu sisteminin uygulandığı TÜVTÜRK sisteminde kişiler muayeneye gitmeden önce mutlaka randevu almalıdır. Araç muayene randevu alma konusunda online olarak uygulamalar oluşturulduğundan dolayı kişiler çevrimiçi site üzerinden araç muayene randevu alma adımların takip ederek randevu bölümüne giriş yapabilir.

Randevu bölümünde kişilerin araç muayene randevu almak için tüm detayları girmesi gerekir. Hangi istasyonda muayene olacağı, araç bilgileri gibi detaylar sonrasında araç muayene randevu alma işlemleri tamamlanacaktır. Araç muayene randevu almak isteyenler formda tarih ve saat seçimi de yaptığından dolayı işlemler sonrası da ilgili gün ve saatte istasyona gidilmesi yeterli olacaktır. Böylece beklemeye gerek kalmadan randevu saatinde araç muayenesi yapılacak ve kişiler araç muayene randevu alma avantajı sayesinde beklemeye gerek kalmadan muayene konusundaki işlemlerini tamamlayabilecektir.

Gecikme Bedeli Hesaplama

Kişilerin muayene için son süreyi kaçırması halinde geciktirilen her gün için faiz ödenmesi gerekir. Bu konuda online olarak geçilme bedeli hesaplama yapılabilir. Kişiler araç muayene randevu alma işlemlerinin yanında gecikme bedeli hesaplama da yaparak ne kadar ödeme yapacağını öğrenmesi gerekir. Böylece muayene ücretine ek olarak toplamda ne kadarlık bir masraf olacağı belirlenebilir. Gecikme bedeli hesaplama işleminde aracın en son muayeneye girdiği tarih ve sorgulama tarihi detaylı olarak girilmelidir. Ardından sistem tarafından yapılan hesaplamalar sayesinde kişilerin ne kadarlık bir ek bedel ödeyeceği belirlenecektir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya