Adnan Oktar cezalara aldırmıyor!

RTÜK tarafından para cezasına tabi tutulan Adnan Oktar, eğlenceye tam gaz devam ediyor.

Adnan Oktar cezalara aldırmıyor!
Kendi televizyon kanalı A9 TV ekranlarında "kediciklerim" dediği genç kızlarla yaptığı programla adından söz ettiren Adnan Oktar, RTÜK'ün yasaklarını çiğnemeye devam ediyor.

EĞLENCEYE TAM GAZ DEVAM

Daha önce 6112 sayılı Kanun'un 8'inci maddesindeki "Toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz" ve "…çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılmadan yayınlanamaz" ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle RTÜK tarafından para cezası verilen Adnan Oktar, kanalında eğlenceye tam gaz devam ediyor.
HEM OYNUYOR, HEM OYNATIYOR

Çalan şarkılar eşliğinde mini etekli kediciklerini karşısında dans ettirip tempo tutan Oktar, zaman zamanda ayağa kalkıp kediciklerine eşlik ediyor.

Haberler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya