3 Temmuz şike süreci bu kitapta

Bugün 3 Temmuz şike sürecinin yıl dönümü.

3 Temmuz şike süreci bu kitapta

Bugün 2010-2011 sezonunda şike ile Trabzonspor’un şampiyonluğuna el konulmasının yıl dönümü.

3 Temmuz 2011'de başlatılan şike ve teşvik primi soruşturmanın 5. yılında bordo mavililerin mücadelesi sürerken konu ile ilgili olarak kaleme alınan 'Şike Şike Tapeler Yalanlar Gerçekler' kitabı 2010-2011 futbol sezonunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının maçlarda şike yaparak 82 puanla tertemiz şampiyon olan Trabzonspor'un şampiyonluğunun elinden alınması sonrasında yaşanan 3 temmuz sürecini ve 16. Ağır Ceza mahkemesinde görülen ve şike yapıldığı yönünde kararın çıktığı, bu kararın uluslararası karar mercileri tarafından onaylandığı döneme ışık tutuyor.

Trabzon'un duayen gazetecilerinden İhsan Öksüz, 3 Temmuz şike sürecini, bu süreçte yapılan telefon dinlemelerinin tapeleri üzerinden kaleme aldığı, Haber61 Yayıncılık tarafından basılan 'Şike Şike Tapeler Yalanlar Gerçekler' kitabı süreç içinde yaşananları gözler önüne seriyor.

'ŞİKE ŞİKE TAPELER YALANLAR GERÇEKLER' KİTABINI SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler