2016'ya Intourist farkıyla girin!

Asya’da eğlence söylendiğinde ilk akla gelen Gürcistan’ın Acara bölgesi oluyor. Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerde yaşayan insanların son dönemlerde sıkça ziyaret ettiği yer günümüzde Batum olarak ivme kazanıyor. Eğlence sektörünün bölgede en heyecanlı geç

2016'ya Intourist farkıyla girin!
Asya’da eğlence söylendiğinde ilk akla gelen Gürcistan’ın Acara bölgesi oluyor. Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerde yaşayan insanların son dönemlerde sıkça ziyaret ettiği yer günümüzde Batum olarak ivme kazanıyor. Eğlence sektörünün bölgede en heyecanlı geçtiği yer günümüzde hummalı çalışma içerisinde. Dünya 2015 veda ederken yeni yıla ise, girmenin heyecanını yaşıyor.

Intourist Palace otel’de bu heyecanı yaşayan işletmelerden biri. Acara Bölgesi başta olmak üzere Batum ve Gürcistan’ın en güzide mekanlarından olan bu otel eğlence yaşantısıyla dünyada kendini ispatlamış bir nokta da. Siz değerli okurlara Intourist Palace, hakkında bir takım bilgiyi vermek üzere bu hafta başında Batum’u ziyaret ettik. Bu kente giden herkesin Intourist Palace ile bir hatırası olduğunu düşündük ve sizin için bu haberi hazırladık. 

Intourist Palace Otel işletmecileri Tuğçe Türk Ayağ ve Kürşat Başkan’ın eşliğinde oteli gezme fırsatı bulduk. Dünya standartlarının üzerinde hizmet anlayışı Türk Misafirperliğiyle birleşince kendinizi evimizde gibi hissettirmek için ellerinden geleni yapan işletmeciler, 2016 yılına rüya gibi bir gece ile girmek isteyenler için  eğlencenin bir tık daha dozunu artırmış durumdalar.


İsterseniz biz Intourist Palace’yi biraz daha yakından tanımak üzere sizleri tarihler öncesine getirelim. Asya’nın son yüz yılda yetiştirmiş olduğu önemli mimar Sçusey’in muhteşem hayal dünyasıyla projeleştirmesi 1939 yılında Intourist Palace otelin binası inşa edilmiş. Sçusey’in Rus ve Sovyet mimarına bir köprü olduğu düşünülürse Intourist Palace otel’de büyük bir medeniyetin mirasını görmeniz mümkün.

Otel binası Batum’un en sakin yerine  o dönemlerde inşa edilirken Karadeniz’in belgide en duygusal olarak kıyıya dalgalarını vurduğu bölge tercih edilmiş. Özellikle hafta sonu stresini atmak üzere Intourist Palace’yi tercih eden kişiler, huzurlu bir Pazar gününe uyandıklarında alışa gelmiş oldukları hırcın Karadeniz yerine daha sakın ve huzurlu bir deniz manzarası ile karşı karşıya kalacaklar. Hatta tabiri yerinde ise Akdeniz’i aratmayacak bir güne merhaba diyecekler.

Sabahın ilk ışıkları ile birlikte uyandığınızda sabah kahvaltısı yapmak için restorana kendinizi attığınızda ise 3 farklı yemek kültürünü bir arada görmenin heyecanını yaşayacaksınız. Başta Gürcistan, Türkiye ve Rus mutfağının eşsiz lezzetleri yanında Avrupa’nın en iyi aşçılarının bulunmuş olduğu dev hizmet kadrosu ile kendinizi yemeklerden alamayacaksınız. Okurlara tavsiyemiz lezzetlere kapılırken aşırı kilo alacağınızı unutmamız olabilir. 

2015’i bitirdikten 2016’ın ilk günü uzun geçen bir yılın yorgunluğunu atmak üzere rahatlamak için masaj yaptırmanın ayrıcalığını da yine alanlarında uzman ekibi ile birlikte burada bulabilirsiniz. Özellikle, Hint ve Tayland’ın masaj kültürünü de bulacabileceğiniz Intourist Palace Otel hafızalarınızdan çıkmayacak bir yer olarak kalacak.

Otelin Genel Müdürü Tuğçe Hanım, 2016 yılını Intourist Palace’de karşılamak isteyenler için kısa bilgide veriyor. Tuğçe, “Alışılmışın dışında bir yılbaşı partisi yapmak isteyenler için herkesin durak noktasının Intourist Palace olması gerektiğini düşünüyorum. Farklı kültürlerin ve farklı hizmet anlayışı ile birlikte otelimizi tercih eden vatandaşların önceden geçirmiş oldukları yılbaşı partilerinde günleri heba ettiklerini görecekler”diyor.

Tuğçe Hanım, sizleri son olarak ünlü DJ’lerin özel olarak hazırlamış oldukları şarkılara eşlik etmek üzere Intourist Palace’ye davet ediyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya