Marek Hamsik sahaya çıkıyor! Slovakya Polonya maçı ne zaman?

Trabzonspor'un yeni transferi Marek Hamsik Slovakya Polonya maçında sahada olacak.

Marek Hamsik sahaya çıkıyor! Slovakya Polonya maçı ne zaman?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un yeni sezon öncesindeki flaş transferlerinden Marek Hamsik, EURO 2020'de  ülkesi Slovakya'nın önemli kozlarından biri olacak.

Sosyal medyadan "Hazırım" mesajı veren tecrübeli yıldızın yer aldığı Slovakya ilk maçında bugün (pazartesi) Polonya ile karşılaşacak.

Trabzonsporlu taraftarların da Hamsik nedeniyle ayrı bir merakla takip edeceği karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve yine TRT 1'de yayınlanacak.

SLOVAKYA E GRUBUNDA

Hamsik'in formasını giydiği Slovakya turnuvada E grubunda yer alıyor.  Polonya Slovakya maçının oynanacağı pazartesi günü aynı zamanda E grubundaki diğer iki takım İspanya ve İsveç saat 22.00'de karşılaşacak.

Slovakya ikinci maçını 18 Haziran Cuma günü saat 16.00'da İsveç ile oynanacak. Son maçta ise Slovaklar 25 Haziran Çarşamba günü saat 19.00'da İspanya ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor