Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda güneş tutulması 03-01-2019

6 Ocak 2019 Pazar günü, Oğlak burcunun 15 derecesinde oldukça önemli ve çok güçlü bir Güneş tutulması gerçekleşiyor. Gökyüzü adeta ‘ hadi! at atabildiklerini ve yeniden inşa ol’ diyor.

Önemli gezegenlerle kavuşum halinde olacak olan tutulma; Bırakışlara, terk edişlere ve atıklara dikkat çekiyor. Güneş tutulmaları güçlü yeni aylardır. Yani şimdiye kadar niyet edipte başlatamadığımız birçok şey için kapı açar, fırsatlar getirir ve çabuklaştırır. Oğlak burcu ise Burçlar kuşağında; Devlet, otorite, iş dünyası, sorumluluklar, inşaat ve bürokrasiyi temsil eder.

Öyle gözüküyor ki, olacak olan yeni ay, bu konularda inanılmaz dönüşümlerle beraber temeller atıyor. Tutulma, Vega yıldızı ile kavuşum halinde gerçekleşiyor. Çalgıcı takımyıldızında olan Vega yıldızı; Müzik, zenginlik ve itibar ile ilişkilendirilir. Tutulma derecesi, hem müzik, hem sanat hem de iş dünyasında ve sağlık sektörü ile ilgili önemli dönüşümlerin olacağına vurgu yaparken, işler çabuklaşıyor ve yeni kapı açılıyor. Etkileri en az üç ay sürecek olan Oğlak burcu Güneş tutulmasının hepimize iyi gelmesini ümit ediyorum. Natal haritalarınızda 15 derecede olan gezegeniz varsa buna yükselen ve tepe noktası da dahil, dönüşüm, bırakış ve yeniden inşa olacak döneme girdiniz demektir.

OĞLAK BURCU GÜNEŞ TUTULMASINA GÖRE BUÇLAR:

YÜKSELEN KOÇLAR: İş, kariyer, statü ve hedeflerinizle ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. İki yıl sürecek olan tutulma serisinin ilk tutulması, size güçlü ve yeni kapılar açıyor. Varsa; annenizin şartları ve çocuklarınızın iş ortamı ile ilgili konularda da olabilecek kalıcı değişim sizi bekliyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Bu önemli başlangıç ilk olarak, sizin Vizyonunuz ve hayat görüşünüzle ilgili, uyanış ve yeni fikirlerle size yeni bakış açısı getiriyor. Varsa; Akademik alan, hukuk ve uluslar arası konularda da yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Oğlak burcu Güneş tutulması, size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Kredi, borç, ortak gelir, sigorta ve alacak verecekle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Eşinizin kazanımlarında olabilecek gelişmeler sizi yeniden inşa edecek. Bunun içinde önce atılacakları atınız. Psikolojik olarak Travmalarınızdan ve yaralanmalardan kurtulma zamanı. Her ne kadar zorlu zamanlar olsa da sonunda kazanacaksınız.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, ortaklıklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler ve anlaşmalarınız, yenilenme sürecine giriyor. Bir şeyleri bırakıyorsunuz ve yeni şartlarınızı inşa ederek ortaklarınızla var oluyorsunuz. Ve varsa; çocuklarınızın eğitimleri ile ilgili konularda da yeni kapılar açılıyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Günlük rutin işleriniz, iş ortamınız, sağlığınız, beslenme düzeninizle ilgili konuları yeniden gözden geçirip yeniden inşa olma zamanı. Vereceğiniz kararla atılacakları atıyor, bırakılacakları bırakıyorsunuz. Bu tutulmanın önemi sizin sağlığınızla ilgili konularda olacak. Varsa; evcil hayvan beslemek için girişimleriniz bu tutulma ile yeni karar alıyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar, yetenekleriniz, hobileriniz ve spor faaliyetlerinizle ilgili konularda, bırakışlar ve arınma zamanı. Yeni kararlar sizi bu konularda yeniden inşa edecek. Çocuk düşünen yükselen Başaklar, Oğlak burcu yeni ayı ile planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz döneme giriyorsunuz. Ve varsa; turistik seyahatleriniz ve babanızın gelirine de yeni kapı açılıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Şu sıralar en çok siz zorlanıyorsunuz. Nedeni ise sizin temellerinizi oluşturacak olan önemli transitler. Oğlak burcu tutulması ile birlikte, size; yerleşim, alt yapınız, kökleriniz, eşinizin iş kariyeri ile ilgili bırakmalar, sonlanmalar var. Ve yeniden inşa olacağınız döneme giriyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendirirseniz geleceğinizi yapılandıracak ve yeniden var olacaksınız.

YÜKSELEN AKREPLER: En başta düşünce yapınız değişiyor. Eski kalıplaşmış fikirlerinizden kurtularak daha farklı açılardan olayları değerlendireceksiniz. Ayrıca kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar değişiyor dönüşüyor ve yeniden inşa oluyor. Aldığınız bir eğitim varsa yeni sistem oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Maddi kaynaklarınız yani rızkınıza yeni kapı açılıyor. Yeniden inşa olacağınız bu dönemde birçok şeyi hayatınızdan çıkaracaksınız. Oğlak burcu yeni ayı, varsa çocuklarınızın iş ve statüsünde de yeni yapılanma getiriyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Siz; kişisel gelişiminiz, içinde bulunduğunuz şartlarınız ve Motivasyonlarınız. Oğlak burcu Güneş tutulması ile önemli dönüşüm serecine geçiyor ve kendinizle ilgili birçok şeyi atarak yeniden inşa oluyorsunuz. Yani büyüyorsunuz. Varsa; çocuklarınızın yüksek öğrenimi ile ilgili konularda da yeni kapılar açılacak.

YÜKSELEN KOVALAR: Bu tutulma size çok yarayacak. Yeni kararlar alıyorsunuz. Her türlü alışkanlıklarınız, kaygılarınız, sizi zorda bırakan konular bitiyor ve psikolojik durumunuz yeniden yapılanıyor. Bu dönem sizi güçlendirecek ve siz birçok şeyi hayatınızdan çıkaracaksınız.

YÜKSELEN BALIKLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, ileriye yönelik projeleriniz. Bazılarından vaz geçiyor, bazılarını bırakıyor ve yeniden inşa oluyorsunuz. Oğlak burcunda olacak olan yeni ayla birlikte varsa çocuğunuzun eşinin şartları da yeniden yapılanıyor.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR