Trabzonspor'da yeni iddia Konate

Golcü arayan Trabzonspor bir çok isimle görüşmelere devam ederken son olarak Kanoute'nin durumu da araştırılmaya başlandı.

Trabzonspor'da yeni iddia Konate
Haber61/Spor Servisi
Levent Ustabaşı

Trabzonspor golcü arayışlarını sürdürüyor. 

Bordo mavili ekip bu noktada bir çok oyuncuyla görüşmelerini sürdürürken FC Sion takımının 1,83 boyundaki santrafor oyuncusu  Moussa Konate'nin gündeme geldiği öne sürüldü. Gayri resmi yapılan ilk görüşmelerde oyuncu için Sion'un 3-4 milyon euro civarında bonservis bedeli istediği belirtildi. Senegal milli takım oyuncusu için Sion Kulübünün ise işi sıkı tuttuğu belirtilirken Trabzonspor'un bu bedeli yüksek bulduğu öğrenildi. Bu nedenle şuanda bordo mavililerin bu transfere çok fazla sıcak bakmadığı öğrenildi.

Senegalli golcünün İsviçre’nin FC Sion takımda sözleşmesi 6 ay sonra bitecek lakin 1 yıllık da opsiyonu bulunuyor. 23 yaşındaki Kanoute geçen sezon 39 maçta 14 gol ve 9 asist yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor