Nwakaeme için önce Fenerbahçe şimdi de Galatasaray iddiası!

Liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor’u sahada yenemeyen İstanbul kulüpleri yine tanıdık taktiğe başvurdu.  Hedefte bu kez Nwakaeme var…

Nwakaeme için önce Fenerbahçe şimdi de Galatasaray iddiası!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’e fırtına gibi bir giriş yaparak 11 hafta sonunda liderlik koltuğunda yer alan Trabzonspor’da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Anthony Nwakaeme ile henüz sözleşme yenilenmemesi İstanbul kulüpleri ile basınının hedefi oldu.

Bordo mavili kulüp her şampiyonluğa oynadığında futbolcularına türlü yollarla kanca atan İstanbul kulüpleri ile Trabzonsporlu futbolcuların kafalarını karıştırmayı hedefleyen İstanbul basını son iki gündür Nwakaeme üzerinden dedikodu üretiyor.

Dün basında Nwakaeme için Fenerbahçe’nin devrede olduğu yazılırken bugün de Galatasaray’ın yetenekli futbolcuyu bedava kadrosuna katacağı öne sürüldü. Galatasaray’ın futbolcunun menajeriyle görüştüğü ancak henüz olumlu sonuç alamadığı iddia edildi.

Trabzonspor’un henüz Nijeryalı futbolcu ile sözleşme imzalamaması da dedikoduların önünü açarken kısa süre içerisinde bordo mavili yönetimin Nwakaeme ile görüşme masasına oturması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor