İETT Otobüs saatleri - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Otobüs Saatleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Otobüs Saatleri nasıl öğrenilir, İstanbul Kart nasıl alınır? İşte bu soruların yanıtlarını buradan öğrenebilirsiniz.

İETT Otobüs saatleri - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Otobüs Saatleri

İstanbul'da milyonlarca kişi ulaşım için otobüsleri kullanmaktadır. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Otobüs Saatleri nasıl öğrenilir, İstanbul Kart alınır? İşte detaylar

Yıllar önce yanlızca otobüs duraklarında bulunabilen Büyükşehir Belediye Otobüslerinin saatlerine internet üzerinden olduğunuz yerden ulaşabiliyorsunuz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı sitenin ilgili sayfasında otobüs saatlerini tek tıkla görebilirsiniz.

İETT Otobüs saatleri - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Otobüs Saatleri

OTOBÜS SAATLERİNİ NASIL ÖĞRENECEKSİNİZ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerin hafta içi ve haftasonu tüm güzergahların kalkış ve varış saatlerine ulaşabileceğiniz sistem kullanıma hazır durumda. Sisteme ulaşmak için BURAYA TIKLAYARAK siteye giriş yapın. Ardından gitmek istediğiniz güzergaha tıklayarak otobüsün kalkış saatini öğrenebilirsiniz. Oldukça basit bir işlemle birlikte gideceğiniz adrese ait otobüsü rahatlıkla bulabilirsiniz. Ayrıca sistemde daha kolay bir menüde mevcut. Gitmek istediğiniz güzergahı arama bölümüne yazarak aratabilir ve kolayca gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

İSTANBULKART NEDİR NASIL ALINIR?

Otobüsleri kullanmanız için gerekli olan İstanbulkart nasıl temin edilir?

Otobüsleri kullanmak için Anonim kart almanız yeterlidir. Anonim Kart, herkesin satın alıp yükleme yapabileceği ve tüm ulaşım araçlarında kullanabileceği kişiselleştirilmemiş Seyahat Kartı'dır. Bu kartla birlikte Büyükşehir Belediyesinin imkana sunduğu ulaşım sistemlerinden yararlanabilirsiniz. Kartın ücreti 6 TL'dir. Bu kartı İstanbul genelinde 2.100' e yakın Özel İstanbulkart Bayilerinden temin edebilirsiniz. 

Kartın üzerinde kırık,çatlak, delik vb. sorunlar var ise  ve içerisinde bakiyeniz bulunuyor ise arızalı ve yeni kartınız ile birlikte aşağıda yer alan başvuru merkezlerimizi ziyaret ederek bakiye aktarım işleminizi yaptırabilirsiniz.

- Karaköy Başvuru Merkezi
- Topkapı Başvuru Merkezi
- Yenibosna Başvuru Merkezi
- Kadiköy Başvuru Merkezi
- Ümraniye Başvuru Merkezi
- Pendik Başvuru Merkezi
- Üsküdar Başvuru Merkezi
- Altunizade Başvuru Merkezi
- Bağcılar Başvuru Merkezi
- Beylikdüzü Başvuru Merkezi
- Taksim Başvuru Merkezi
- Avcılar Başvuru Merkezi
- Eminönü Başvuru Merkezi
- Beşiktaş Başvuru Merkezi
- Sultanbeyli Başvuru Merkezi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler