Trabzon'da 444 ilgi görüyor

Şehir Tiyatrosu, ‘444’ü sahnelemeye devam ediyor.

Trabzon'da 444 ilgi görüyor

Kuruluş amacı tiyatro sanatı olmak üzere, tiyatro sanatının kapsadığı sanat dallarını geliştirmek ve yaşatmak, bir yandan da toplumsal sorunlar için bir araya gelerek sanatın eğitici yönü itibariyle çözümler üretmek olan Trabzon Şehir Tiyatrosu bu yıl, 15’inci oyunu ‘444’ le tiyatroseverlerin karşısına çıktı. 

Daha önce sahnelediği birbirinden güzel ve etkileyici oyunlarla göz dolduran Trabzon Şehir Tiyatrosu, ‘444’ te bir çağrı merkezinde geçen hikayeyi anlatıyor. 

Oyunda; bu birimin şikayet bölümünde biri uzun zamandır, diğeri yeni işe başlayan iki kişinin çalıştığı gece vardiyası sırasında, çağrı sisteminde işlerin karışmasıyla gerilim ve mizahın iç içe geçtiği yüksek tempolu bir kaos ortamında yaşananlar komik bir şekilde seyirciye aktarılıyor.

Yiğit Sertdemir’in yazdığı, İbrahim Gürsoy’un yönettiği tek perdelik oyunda Adnan Akyüz ve Gülşah Canbakal rol alıyorlar.

Müziklerini Özgün Arda Nural’ın yaptığı oyunun teknik ekibinde ise Zafer Baloğlu, Oğuzhan Sağır, Adem Demircan, Gülen Kerimoğlu, Meriç Başman ve Selman Uzun yer alıyor.

Trabzon'da 444 ilgi görüyor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat