Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda Merkür Retro 30-01-2021

Evet, yeni dönem hava elementi ile öne çıkacak. Nedir bu elementler? Elementler; antik çağlardan gelen imgelerdir. Ateş, Toprak, Hava ve Su; yani, evrenin dört yüzü, bu dörtlü içimizde bilinç düzeyi ile var olurlar. Ateş elementi hareket ilkesini, Toprak, kalıcılığı, sürekliliği, Hava; denge noktasını ve Su elementi; koruma, besleme ve bakımın öğesidir. Burçlar kuşağında İkizler, Terazi ve Kova burcu hava elementi özelliklerine sahip burçlardır. Bizler, algılamayı, kavramayı, muhakemeyi ve bağlantıyı kurmayı hava elementi sayesinde buluruz. Tarzı; sonsuz merak, tarafsızlık ve net algılamadır. Hepimiz havanın araştıran ruhuyla can buluruz.

2021 Yılı Merkür Retroları, Hava elementi burçlarda gerçekleşecek. Merkür Retroları bilindiği üzere tekrar edilecek konuları öne çıkarır. İletişimi, yazışmaları, eğitim, ticari alan ve anlaşmalarla ilgili olan Merkür, geri harekete geçtiği zaman problemli ve arızalıdır. Organizasyon gerektiren işler, ekip çalışmaları, ileriye yönelik yapmış olduğumuz projeleri temsil eden Kova burcunun 26 derecesinde geri gitmeye başlayacak olan Merkür, 21 Şubat’ la birlikte Kova burcunun 11 derecesinde ileri hareketine geçecek. Ortaklıklar, ilişkiler ve anlaşmalar alanında düzenleme yapacağına vurgu yapan retro, ortaklıklarla ilgili maddi kaynakları öne çıkaracak.

Hepimizin bildiği gibi gezegenlerin geri harekete geçtiği dönemlerde yeni girişimlere dikkat etmek gerekir. Özellikle İletişim ve ticari alana işaret eden Merkür Retroları biraz daha dikkatli olmamız gerektiğine vurgu yapar. Elektronik eşyalar, Planlar, ekip çalışmaları ve eğitim ile ilgili eksikleri gözden geçirmemizi sağlayacak olan dönem birçok kaçırdığımız fırsatları da beraberinde geri getiriyor. Yükselen Burçlara göre tekrar gözden geçireceğimiz ve mutlaka halletmemiz gereken konular, başta Koç burcu olmak üzere; Plan, projeler, arkadaşlıklar, Boğalar; İş kariyer, hedefler. İkizler; Hukuk, Akademi, Şirketler ve uluslar arası konular. Yengeçler; Ortak gelir, banka hesapları. Aslanlar; İkili ilişkiler, anlaşmalar. Başaklar; Günlük işler, beslenme, sağlık. Teraziler; Çocuklar, aşk, ofis işleri, yeteneklerinizi ilgilendiren konular. Akrepler; Temelleriniz, yerleşim ve aile Yaylar; anlaşmalar, mesajlar, harcamalar. Oğlaklar; Maddi kaynaklarınız. Kovalar; sağlığınız, kişisel şartlarınız. Ve Balıklar; zorluklarınız, kapalı alan işleriniz.

Retro zamanları geçmiş konuları geri getirir. Bu zamanları her zaman bir nimet ve ikinci bir şans olarak değerlendiriniz. Önceden niyet edip yapamadığınız ne varsa size geri gelecektir. Şimdi fırsatları değerlendirme zamanı. Telaşlanmadan sakince işlerinizi düzene koyunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR